Sedat Peker 9. Videoda 10 bin dolar alan milletvekilini açıkladı

TAKİP ET

Yeraltı dünyasının ünlü isimlerinden Sedat Peker, 9. videosunda 10 bin dolar verdiği milletvekilini açıkladı.

Sedat Peker, youtube üzerinden yayınladığı videolarına 9'uncu bölümle devam etti. Kaldığı yerlerin internet görsel arama sonuçlarıyla bulunması nedeniyle, yeni videosunu çekmek üzere başka bir mekana geçtiğini açıklayan Peker, "Bu yüzden artık arka fonlarda böyle zevksiz şeyler yapacağız" dedi.

Peker, "Yaşadıkça ve yaşlandıkça değil, direndikçe büyürüz." başlığıyla yayınladığı son videosunu 06 Haziran Pazar sabahı saat 07:30 itibariyle youtube'a yükledi.

Peker bu yeni videosunda yaptığı açıklamaları "Aslan Avı" olarak nitelendirdi ve yine gençlere hitap ederek "Ben Aslan avını tamamlayacağım, siz de kimsenin çalamayacağı bir devlete sahip olacaksınız" ifadelerini kullandı.

Öncelikle belediyelerde yapılan yolsuzluklarla ilgili örnekler veren Peker, belediyelerde 100 bin liralık işlerin tanıdıklara 1 milyon gibi fiyatlarla fatura edildiği, ihale işlerinde alt derneklere bağış adı altında rüşvetler yatırtıldığı, taşeronluk sisteminde ise bir iş örneğin 1 milyar dolara bir taşerona verildiğinde, o firmanın işi 400 bin dolara başka bir taşerona verdiği, onların da alt taşeronlara işi tamamlttığında en büyük pastayı ana taşeronun aldığını anlattı.

Doğu Perinçek ile ilgili iddialar ortaya atan Peker, Perinçek'in gazetesinde ülkücülerin ve sol fraksiyonlu kişilerin manşet yapıldıktan kısa süre sonra öldürüldüklerini, bu kişilerin adreslerine kadar Perinçek tarafından verildiğini iddia etti.

Binali Yıldırım'ın oğlunu korumak için ortaya çıktığını söyleyen Peker, oğlunun 15 yılda milyar dolarlık servet yaptığını, bu yüzden onu korumasına gerek olmadığını ve konuşması gereken kişinin oğlu olduğunu söyledi.

Peker ayrıca kendisinin öldürülmesi için dış ülkelerde kiralık katillerle görüşüldüğünü iddia etti.

Ümmetin Lideri söyleminin de artık geçerliliğini kaybettiğini iddia eden Peker, "Balkanlar artık Ümmetin Lideri olarak bizi kabul etmiyor. Azerbaycan da ümmetin lideri demeyecek bize. Artık ümmetin gaspçısı derlerse şaşırmam." cümlesini kurarken, Filistin'de de Arapların "Tayyip neredesin, bizi yalnız bıraktın" şeklinde eleştirel bağırışlarını AHaber'de Tayyip Erdoğan'a sevgi seli şeklinde yansıtıldığını söyledi.

Peker merak edilen 10 bin dolar alan milletvekili konusuna da bu videoda açıklık getirerek, "Benim her ay 10 bin dolar yolladığım bir milletvekili yok, ama daha çok yolladıklarım var. Ben kimseye öyle bir para yollamadım ama daha büyüklerini yolladım çanta çanta" dedi.

AK Parti MKYK Üyesi ve Eski Milletvekili Metin Külünk'ün de kendisini aradığını anlatan Peker, Külünk'ün ABD Başkanı Biden'ın bu videoları Erdoğan'a karşı kullanacağını söylediğini ifade etti. Ayrıca Külünk'ün Ömer Külünk isimli bir yeğeninin iş yerini elinden aldıklarını ve Külünk'ün kendisine o kişilerle görüşmesini rica ettiğini, Peker'in ise o kişilerle görüşmek yerine 300 bin dolar vererek iş yerini alarak Ömer Külünk'e iade ettiğini anlattı. Peker ayrıca Külünk'ün kendisinden rica etmesi üzerine Almanya'daki derneklere para yolladığını da iddia etti.

Peker, tekrar 10 bin dolar konusuna döndüğü sohbetinde, seçim dönemlerinde Külünk'ün arabasına paralar bıraktığını iddia ederken, "Biz kimseyi söylemeyiz, ama Biden (ABD Başkanı) Miden konularında beni sakinleştirmek için film yap, sonra da gişt beni karalama kampanyasına ağabeylik yap. İstesem onu gömmek için oydu derdim ama yok, düzenli değildi ama daha çoğunu verdim." ifadelerini kullandı.

Peker, AK Parti mitinglerinde dağıtılan milyonlarca liralık kahvelerin kendi markası olan Tarihi Beyoğlu Kurukahvecisi olduğunu ve dağıtılan kahveler için bir lira dahi almadığını da iddia etti.

Yıldırım Demirören'in Doğan Holding'e bağlı medya kuruluşlarını satın alırken Ziraat Bankası'ndan 750 Milyon Dolar kredi aldığını hatırlatan Peker, Demirören'in bu parayı geri ödemediğini iddia etti. "Ana parayı bırak, faizlerini bile ödemedi. Çiftçi kredisini ödemeyince traktörünü haczediyorlar ama Kanal D'yi haciz eden var mı?"  ifadelerini kullanan Peker, "Yaptıkları her iş haram, her işte hile var" cümlelerini kurdu.

Bodrum'da oteli olan ve hem Türkiye'de hem de ABD'de arayan Sezgin Baran Korkmaz ismini bu kez ortaya atan Peker, Bakan Soylu ile iddialarını videonun bu son bölümünde paylaştı. Korkmaz'ın 5 Aralık günü İçişleri Bakanlığına çağırıldığı, kendisinden 45 Milyon Dolar rüşvet istendiği, daha sonra otelini almak istediklerini ama Korkmaz'ın oteli vermek istememesi üzerine 28 Aralık tarihinde evine baskın düzenlendiği ve karısının gözaltına alındığını iddia etti.