Sara nöbeti tutunca

TAKİP ET

İstanbul'da dün gece Mecidiyekoy metro istasyonunda sara nöbeti geçirerek raylara düşen ve üzerinden metro geçen bir kişi, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı, Olay, Mecidiyeköy Metro İs

İstanbul’da dün gece Mecidiyekoy metro istasyonunda sara nöbeti geçirerek raylara düşen ve üzerinden metro geçen bir kişi, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı,

Olay, Mecidiyeköy Metro İstasyonu'nda saat 22.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sara hastası 35 yaşındaki Ünal Alakoç metro beklediği sırada sara nöbeti geçirdi. Bir anda metronun raylarına düşen Alakoç, bu sırada gelen metronun altında kaldı.

Durumu fark eden makinist Ali Yatıkçı metronun frenlerini devreye soktu. Metro durduktan sonra görgü tanıkları olayı hemen itfaiye,sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri iki vagonun arasında kalan Alakoç’u çıkardı.

Durumu ağır olan Alakoç’a ilk müdahale olay yerinde hazır bekleyen sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Alakoç daha sonra sedyeye konularak dışarı çıkarıldı. Ambulansa konulan Alakoç Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Alakoç’un hayati tehlikesinin bulunmadığı ancak kafa ve ayağından ciddi şekilde yaralandığı öğrenildi. Polis makinist Ali Yatıkçı’nın ifadesini almak için Şişli Polis Merkezine götürdü. Yaşanan olaydan dolayı metro seferleri yaklaşık 1 saat durdu.