SANAL KİMLİĞİNİZİ SERNETA İNTERNET HİZMETLERİ OLUŞTURSUN!

TAKİP ET

Web siteleri; küçük ve büyük kapsamlı şirketlerin, işletmelerin, birçok kamu kurum ve kuruluşunun hatta kişisel olarak çeşitli alanlarda hizmet veren kişilerin bile kullandığı, sanal bir kimlik hâline gelmiştir.

Günümüzde her üç kişiden ikisinin kendisine veya işletmesine ait olan web sitesi bulunmaktadır. Bu web siteleri, web sitesini oluşturma işinde gerekli eğitimi almış ve sertifikası bulunan kişiler tarafından yapılmalıdır çünkü web sitesini oluşturan temel sistemler bulunmaktadır ve web sitesi hazırlanması oldukça özen gerektiren bir iştir. Serneta İnternet Hizmetleri, web sitesi hazırlatmak isteyenlere, eğitim ve sertifikalı kişiler tarafından oluşan uzman kadrosuyla hizmet vermektedir.

Web sitesinin hazırlanması için gerekli olan teknik bilgilerin dışında web sitesinin hazırlanış süresince ve hazırlandıktan sonraki süreçte gerekli olan bazı teknik işlemler de bulunmaktadır. Tüm bu işlemler ve bu işlemlerin dışında da hosting, whmcs temaları, server işlemleri gibi birçok işlem, Serneta İnternet Hizmetleri olarak bizler tarafından sağlanabilmektedir. Serneta İnternet Hizmetleri olarak hizmet verdiğimiz alanlar arasında ilk olarak hosting hizmeti yer almaktadır. Hosting yani barındırma, web sitesinde yayınlanacak olan sayfaların, resimlerin, videoların ve diğer dokümanların, internet kullanıcıları tarafından da erişebileceği bir bilgisayarda toplanmasıdır. Hosting hizmetini Windows işletim sistemi ve Linux işletim sistemi olarak iki farklı seçenekte sunmaktayız. Hosting hizmetimizin içerisinde yer alan diğer hizmetlerimiz ise server hizmetleri kategorisindeki dedicated server ve VDS server hizmetleridir. Dedicated server; kiralık sunucu olarak bilinen ve hosting işleminin yanı sıra mysql modülünü, kontrol panellerini içerisinde bulunduran hazır cihazlardır. VDS server ise tüm sistem kaynaklarının sanal bir kullanımdan bağımsız bir şekilde yönetilmesine ve yine bağımsız olarak paylaşılmasına izin veren kullanım şeklidir. Hosting hizmeti dışında verdiğimiz bir diğer hizmet ise whmcs tema hizmetidir. Whmcs temaları, dünya genelinde birçok hosting firması tarafından kullanılan PHP tabanlı bir otomasyon yazılımıdır. Birçok kullanım alanını otomatik olarak gerçekleştirme şansı veren whmcs tema scriptlerini lisanslı olarak temin etmekte ve müşterimizin tarafına iletmekteyiz. Whmcs tema scriptleri ve hosting hizmetleri dışında verdiğimiz bir diğer hizmet alanı ise çağımızda sanal işletme kimliği olarak kullanılan web sitelerinin hazırlanmasıdır. Web sitelerinin, isteğe bağlı olarak whmcs temalı veya yine isteğe bağlı olarak özel tasarım seçenekleriyle  siparişini alabilmekte ve tamamen müşterimizin istekleri doğrultusunda, istenilen her farklı nitelik ve görüntüdeki web sitelerini html tabanlı, html 5 tabanlı, asp tabanlı, php tabanlı olarak hazırlayabilmekteyiz. Sunduğumuz tüm bu Windows ve Linux işletim sistemi uyumlu hosting, whmcs tema, dedicated server, VDS server, whmcs temalı veya özel tasarım olarak html, html5, asp, php tabanlı web tasarımı hizmetlerinin yanı sıra toplu sms hizmeti ve ssl sertifikası da Serneta İnternet Hizmetleri olarak bizler tarafından sağlanabilmektedir. Sunduğumuz hizmetlerin tamamını, alanında eğitimli ve sertifikalı uzman kişiler tarafından, gerekli alanlarda lisans ve garanti imkanlarıyla birlikte müşterimizin tarafına sağlamaktayız.

Serneta İnternet Hizmetleri, alanında en iyi ve en kaliteli hizmetleri sunan bir firmadır. Sunduğumuz bu kaliteli hizmetleri; bünyemizde hizmet vermekte olan tüm uzman kadromuza, özveriyle çalışmasını bilen ekip ruhumuza ve güvenerek bizi tercih eden müşterilerimize borçluyuz. Verdiğimiz Windows ve Linux işletim sistemi uyumlu hosting, dedicated server, VDS server, whmcs tema, özel tasarım veya whmcs temalı html, html 5, php, asp tabanlı web tasarımı, toplu sms, ssl sertifikası hizmetlerinden herhangi birine ihtiyaç duyan kişiler, alanında kaliteli işler sunan ve sunmaya devam eden Serneta İnternet Hizmetleri’ne güvenle başvurabilirler.

Bilgi için; www.sernata.com