Şampiyon Rize Belediyespor U15, Kars yolcusu

TAKİP ET

2017-2018 Futbol Sezonu Rize U15 Ligi'ni namağlup tamamlayarak il şampiyonu olan Rize Belediyespor U15 ekimi, Türkiye Şampiyonası için Kars yolcusu.

Rize U15 Ligi A Grubunda mücadele eden ve ligi 6 galibiyet, 2 beraberlik alarak 20 puanla namağlup lider tamamlayan Rize Belediyespor U15 ekibi, Play-Off grubunda da üçte üç yaparak namağlup şampiyonluğunu ilan etti.

Ligde 31 gol atan ve kalesinde 11 gol gören Rize Belediyespor U15 takımı, Play-Off maçlarında da 11 gol atıp kalesinde de 2 gol gördü. Sezonu 42 gol atarak kapatan Belediyesporlu gençler, 18-20 Mayıs tarihleri arasında Kars’da oynanacak olan U15 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Karadeniz Bölge Şampiyonasına katılmaya hak kazandı. Rize Belediyespor ekibi 1. Kademe maçlarında Erzurum, Iğdır ve Ağrı ili şampiyonlarıyla karşı karşıya gelecek.

Geçen sezon olduğu gibi bu yıl da il şampiyonu olan Aziz Topal Genel Kaptanlığında ve Cengiz Uçak ile Kadir Cevahir antrenörlüğündeki Rize Belediyespor U15 ekibi, Kars yolculuğu öncesinde Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ı ziyaret etti. Futbolcular ve Teknik ekibin yanında ziyarete Yönetici Muhammet Akarsu ve Personel Ahmet Yığcı da eşlik etti.

Yaptığı konuşmada U15 Futbol Takımını tebrik eden Başkan Kasap, “Elde ettiğiniz şampiyonlukla hem bizim hem de Rize’nin gururu oldunuz. Rize Belediyesi olarak bütün sporcularımıza destek oluyoruz. Sizleri yetiştiren ve Rize Şampiyonu olmanızı sağlayan Belediyespor yönetici, antrenör ve emeği geçenlere çok teşekkür ederim. Yolunuz açık ve başarılarınız daim olsun ” dedi.