Salarhaspor sahasında fark yedi

TAKİP ET

BAL ekibi Salarhaspor, ligde oynadığı son maçında Trabzon ekibi Bahcecikspor'a 7-0 mağlup oldu.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Bölge 1. Grup 17. Hafta maçında Salarhaspor, ligin ilk devresinde deplasmanda 3-1 mağlup olduğu Bahcecikspor ile bu kez sahasında karşı karşıya geldi.

İlk yarısı 5-0 konuk Trabzon ekibinin üstünlüğüyle tamamlanan maçın ikinci yarısında Bahcecikspor 2 gol daha kaydetti ve sahadan 7-0 galip ayrıldı. Bahcecik ekibinin gollerini 3'üncü ve 34'üncü dakikalarda Ahmet Burak Kömürcü, 17'nci dakikada Çağatay Yağlıdere, 33'üncü ve 65'inci dakikalarda Emre Özkan, 42'nci dakikada Mehmet Şahin Sarı ve 61'inci dakikada Kenan Yağız Atmış kaydetti.

Ligin son haftasını 1461 Trabzon ekibinin ligden çekilmesinden dolayı hükmen 3-0 galip sayılarak BAY geçecek olan Salarhaspor, ligde oynadığı son maçında puan alamadı ve böylece ligi 20 puanda tamamlayarak önümüzdeki sezon Rize Süper Amatör Liginde mücadele edecek.

Bahcecikspor da ligde son maçına çıktı. Son haftayı Erzincan 1968 Spor'un ligden çekilmesinden dolayı hükmen 3-0 galip sayılarak BAY geçecek olan Bahcesikspor 42 puanla ligi bitirmiş olacak ve 40 puanlı lider Çarşıbaşı Belediyespor'un Erzincan Ulalarspor'a yenilmesi veya berabere kalması halinde grup Şampiyonu olacak.

Play-Out oynayacak takım son hafta belli olacak

Öte yandan Çayelispor ve İl Özel İdarespor bu haftayı hükmen 3-0 galip sayılarak BAY geçtiler. Çayelispor, 1968 Erzincan Spor ile, Rize Özel İdarespor ise 1461 Trabzon ile oynayacakları maçları rakiplerinin ligden çekilmelerinden dolayı hükmen 3-0 galip sayıldılar ve hanelerine 3 puan yazdırdılar. Bu iki ekip arasında BAL Liginde kalma adına Play-Out maçı oynayacak takım ise son hafta maçlarında belli olacak.

Rize Özel İdarespor'un 36 puanı bulunurken Çayelispor'un ise 34 puanı bulunuyor. Çayelispor'un son hafta rakibi Trabzon Doğanspor'u yenmesi ve Rize Özel İdarespor'un rakibi Bayburt Belediyespor'a yenilmesi halinde Özel İdare ekibi Play-Out oynayacak. Çayelispor'un puan kaybetmesi veya yense dahi Rize Özel İdarespor'un rakibinden 1 puan alması halinde Play-Out oynayacak takım Çayelispor olacak.