Salarhaspor iki kez öne geçtiği maçtan puan alamadı

TAKİP ET

BAL ekibi Salarhaspor, iki kez öne geçtiği maçta Trabzon Doğanspor'a deplasmanda 3-2 mağlup oldu.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Bölge 1. Grup 13. Hafta maçında Salarhaspor, ligin ilk devresinde sahasında 1-0 mağlup ettiği Trabzon Doğanspor ile bu kez deplasmanda karşı karşıya geldi.

Maçın ilk yarısında Salarhaspor 15'inci dakikada Sefa Demirci'nin golü ile 1-0 öne geçti. 21'inci dakikada ev sahibi ekip Feyzan Furkan Güroğlu'nun golü ile beraberliği yakaladı. İlk yarının son dakikasında Salarhaspor Ersin Kaplandar'ın glü ile bir kez daha öne geçti ve soyunma odasına 2-1 galip girdi.

İkinci yarının 81'inci dakikasında ev sahibi ekip bu kez Kerem Ali Seyman'ın golü ile beraberliği yakaladı. Çekişmeli geçen maçta 90'ıncı dakikada talihsiz bir gol kalesinde gören Salarha ekibi sahadan 3-2 mağlup ayrıldı. Doğanspor ekibine galibiyeti getiren golü atan Feyzan Furkan, ligin ilk devresinde Rize Özel İdarespor forması giymişti.

13. Hafta sonunda Salarhaspor 14 puanda kalırken Trabzon Doğanspor ise 20 puana ulaştı. Salarhaspor, 06 Mart Pazar günü saat 13:00'da oynayacağı 14. Hafta maçında sahasında Çarşıbaşı Belediyespor'u konuk edecek. Salarha ekibi ligin ilk devresinde Trabzon deplasmanında rakibine 5-0 mağlup olmuştu.