Salarhaspor galibiyetle tamamladı

TAKİP ET

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. Bölge 1. Grup'ta Salarhaspor, sahasında Çamlıhemşin Belediyespor'u 2-1 mağlup etti.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. Bölge 1. Grup 5. Hafta maçında Salarhaspor, ilk maçta deplasmanda 3-1 mağlup ettiği Çamlıhemşin Belediyespor'u bu kez sahasında 2-1 mağlup etti.

İlk yarısı 1-1 berabere tamamlanan maçın 3'üncü dakikasında Devrim Torlak'ın pasında Hasret Ekşi topu filelere göndererek Salarhaspor'u 1-0 öne geçiren golü kaydetti. 23'üncü dakikada Adem Yılmaz'ın pasında Kaptan Halit Akgün beraberliği sağlayan gölü kaydetti ve 1-1'lik ilk yarı skorunu belirledi.

İkinci yarıda her iki ekip de birçok tehlikeli atak geliştirse de son vuruşlardaki eksiklikler golle tamamlanamadı. Oyuna ikinci devre dahil olan Oğulcan Aygın 82'nci dakikada Taha Enes Duman'ın pasında şık bir gol atarak maçın skorunu belirledi ve takımına sezonun son maçında 3 puanı kazandıran isim oldu.

Sezonu 7 puanla tamamlayan Salarhaspor, ilk maçında Rize İl Özel İdarespor ile 2-2 berabere kalmış, ikinci maçında Çamlıhemşin Belediyespor'u 3-1 mağlup ederken, Rize İl Özel İdarespor ile rövanş karşılaşmasına çıktığı üçüncü maçında ise 5-1 mağlup olmuştu.

İlk maçında Salarhaspor'a ve ikinci maçında Rize İl Özel İdarespor'a 3-1'lik skorlarla mağlup olan ve henüz puanı bulunmayan Çamlıhemşin Belediyespor ise sezonun son maçında 27 Haziran Pazar günü saat 17:00'de sahasında Rize İl Özel İdarespor'u konuk edecek.