Salarhaspor farklı yenildi

TAKİP ET

BAL ekibi Salarhaspor, sahasında konuk ettiği Trabzon ekibi Çarşıbaşı Belediyespor'a 5-0 mağlup oldu.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Bölge 1. Grup 14. Hafta karşılaşmasında Salarhaspor, ligin ilk devresinde deplasmanda 5-0 mağlup olduğu Trabzon ekibi Çarşıbaşı Belediyespor’u bu kez sahasında konuk etti.

İlk yarısı 2-0 konuk Çarşıbaşı ekibinin üstünlüğüyle tamamlanan maçın 33’üncü dakikasında Berk Kal ve 38’inci dakikasında Mustafa Öztürk attıkları gollerle ilk yarının skorunu belirlediler. İkinci yarının 50’nci dakikasında Salarhaspor’da Emirhan Demircan direk kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı ve takımını 10 kişi bıraktı. Bu dakikalarda konuk ekip Alaattin Közen’in golü ile skoru 3-0 yaptı. 88’inci dakikada Faikcan Engin ile skor 4-0 olurken 90+1’de Mazlum Güneş maçın skorunu belirledi. Salarha ekibi sahadan 5-0 mağlup ayrıldı.

Kısıtlı şartlarla ligde mücadele eden ve 4 kişilik yedek kulübesiyle maçlarına çıkan Salarhaspor, 14 puanda kalırken Çarşıbaşı Belediyespor ise 31 puana yükseldi ve 2’nci sıradaki yerini koruyarak Şampiyonluk iddiasını devam ettirdi. Salarhaspor, 13 Mart Pazar günü saat 13:00’da Rize derbisi oynayacağı 15. Hafta maçında Rize Özel İdarespor ile karşı karşıya gelecek. İlk devre karşılaşan ekiplerin mücadelesi 2-2 berabere tamamlanmıştı.

Öte yandan gruptaki diğer Rize takımlarından Rize Özel İdarespor, Erzincan 1968 Spor’un ligden çekilmesinden dolayı, Çayelispor ise 1461 Trabzon ekibinin ligden çekilmesinden dolayı bu hafatyı BAY geçtiler ve hükmen 3-0 galip sayılarak hanelerine 3’er puan eklediler.