Salarhaspor, Erzincan deplasmanından 1 puanla döndü

TAKİP ET

Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcisi Salarhaspor, Erzincan deplasmanında karşılaştığı Ulalarspor ile 1-1 berabere kaldı.

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. Grup 22. Hafta karşılaşmasında Salarhaspor, ligin ilk devresinde sahasında 1-1 berabere kaldığı Erzincan Ulalarspor karşısında bu kez deplasmanda da 1-1’lik skorla sahadan ayrıldı.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında seyircisiz oynanan ve Erzincan Valisi Ali Arslantaş’ın da izlediği maçın ilk yarısı 1-0 ev sahibi ekibin üstünlüğüyle tamamlandı. 37’inci dakikada Alper Aksu’nun golü ilk yarının skorunu belirledi. İkinci yarının hemen başında 47’nci dakikada Mehmet Aksel Karadağ’ın golü ile Salarha ekibi beraberliği yakaladı. 85'inci dakikada Ekrem Kalın’ın ikinci sarı karrtan gördüğü kırmızı kartla oyun dışında kaldığı maçı 10 kişi tamamlayan Salarhaspor, sahadan 1 puan koparmayı başardı.

Salarhaspor maça Serkan Şen, Refik Akbulut, Onur Yıldız, Tolunay Kalyoncu, Alper Günay, Lokman Albayrak, Ekrem Kalın, Hasret Ekşi, Rıza Berktaş, Serkan Köse ve Mehmet Aksel Karadağ 11’i ile çıktı. 58’inci dakikada sakatlanan Rıza yerini Oğulcan Aygın’a, 67’nci dakikada Serkan yerini Yahya Baştürk’e ve 86’ıncı dakikada Oğulcan ise yerini Zekeriya Sarı’ya bıraktı.

Hafta içinde babası vefat eden Salarhaspor kalecisi Serkan Şen, bu önemli acısına rağmen maçta görev alarak yaptığı kurtarışlarla takdir topladı ve bir puanın önemli mimarlarından oldu.

Maçta ev sahibi Ulalarspor forması giyen Berat Delihasan, Furkan Özdemir ve Ömer Halis Güven, ligin ilk devresinde Salarhaspor forması giyerek Ulalar karşısında mücadele ederken bu kez Salarhaspor karşısında ter döktüler.

Ligde 28 puana ulaşan Salarhaspor grupta haftayı 8'inci sırada tamamlarken Erzincan Ulalarspor ise 39 puanla 3'üncü sırada haftayı tamamladı.

Salarhaspor, 22 Mart Pazar günü saat 14.00'de oynayacağı 23. Hafta maçında, ligin ilk devresinde deplasmanda 1-1 berabere kaldığı 1461 Trabzon ekibini sahasında konuk edecek.