Salarhaspor 3 golle 3 puanı aldı

TAKİP ET

Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcilerinden Salarhaspor, deplasmanda Çamlıhemşin Belediyespor'u 3-1 mağlup etti.

Haber: Turgay AYHAN

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. Bölge 1. Grup takımlarından Çamlıhemşin Belediyespor, 2. Hafta maçında sahasında Salarhaspor'u konuk etti.

Ardeşen İlçesinde Vali Erdal Ata Stadında oynanan maçın ilk yarısı 1-0 konuk ekip Salarhaspor'un üstünlüğüyle tamamlandı. 16'ncı dakikada Soner Furat'ın ceza sahası dışından vurduğu top kaleci Cumali'den geri döndü, topu takip eden Yunus Emre Yılmaz'ın sol çaprazdan kaleye gönderdiği topu çizgi üzerinde Mehmet Aksel Karadağ filelerle buluşturarak ilk yarının skorunu belirledi.

Maçın ikinci yarısında 50'inci dakikada Kadirhan Papaker'in ceza sahası içine gönderdiği frikik atışında önüne düşen topu bir kez daha filelerle buluşturan Mehmet Aksel takımını 2-0 öne geçirdi. 60'ıncı dakikada ise Kazım Aydın'ın ceza sahası içnde Yunus Emre Yılmaz'a yaptığı müdahale sonucu hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başında geçen Mehmet Aksel'in ilk vuruşunda top kaleciden dönerken yan hakemin uyarısı ile penaltının tekrarına karar verildi ve bir kez daha topun başına geçen Mehmet Aksel bu kez penaltı şansını gole çevirerek hem takımını 3-0 öne geçirmiş oldu hem de maçta hat-trick yaptı. 71'inci dakikada Adem Yılmaz'ın kullandığı köşe vuruşunda top Lokman Kadir Albayrak'ın eline değince hakem bu kez Çamlıhemşin Belediyespor lehine penaltı kararı verdi. Topun başına geçen Adem Yılmaz penaltı şansını gole çevirerek takımının tek golünü attı.

Maçta 3 gole atarak hat-trick yapan Mehmet Aksel Karadağ, 87'nci dakikada Kaleci Cumali Aytemiz ile girdiği ikili diyalog sonucu hakem tarafından direk kırmızı kart gösterilerek oyun dışında kaldı ve Salarhaspor kalan dakikaları 10 kişi tamamladı. 5 dakika uzatmanın gösterildiği maç sonunda Salarhaspor sahadan 3-1 galip ayrıldı.

İlk maçında İl Özel İdarespor ile 2-2 berabere kalan Salarhaspor aldığı 3 puanla puanını 4'e yükseltti. Salarha ekibi, 20 Haziran Pazar günü saat 17.00'de oynayacağı 4. Hafta maçında Rize İl Özel İdarespor ile rövanş karşılaşmasına çıkacak. Çamlıhemşin Belediyespor ise 16 Haziran Çarşamba günü Rize İl Özel İdarespor ile 3. Hafta maçını oynayacak.