Salarhaspor 1 puanla yetindi

TAKİP ET

Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekiplerinden Salarhaspor, 1-0 öne geçtiği maçta sahasında konuk ettiği Iğdıresspor ile 1-1 berabere kaldı.

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. Grup 21. Hafta maçında Salarhaspor, ligin ilk devresinde deplasmanda 3-1 mağlup ettiği Iğdıresspor’u sahasında konuk etti.

İlk yarısı golsüz berabere tamamlanan maçın ikinci yarısında 48’inci dakikada Serdar Köse’nin golü ile Salarhaspor 1-0 öne geçti. 70’inci dakikada yaşanan gerginlikte Kaleci Antrenörü Ertan Akbulut’un kırmızı kart görerek saha dışına gönderildiği maçta konuk Iğdır ekibine beraberliği getiren golü ise 77'nci dakikada Rizeli Yasin Yavuz getirdi ve maç bu skorla sona erdi.

Salarha ekibi sahaya Serkan Şen, Refik Akbulut, Onur Yıldız, Tolunay Kalyoncu, Alper Günay, Batuhan Mert, Serkan Köse, Lokman Kadir Albayrak, Hasret Ekşi, Ekrem Kalın ve Mehmet Aksel Karadağ 11’i ile çıktı. Maçın ikinci yarısında Hasret yerini Mesut Kansız’a, Ekrem ise yerini Oğulcan Aygın’a bıraktı.

Geçen haftayı BAY geçen Salarhaspor, hanesine bir puanı daha yazdırarak gruptaki puanını 27’ye yükseltirken Iğdıresspor ise puanını 15’e yükseltti.

Salarha ekibi 15 Mart Pazar günü saat 13.00’de oynayacağı 22. Hafta maçında Erzincan Ulalarspor deplasmanına konuk olacak. Ligin ilk devresinde Rize’de karşılaşan ekipler sahadan 1-1 berabere ayrılmıştı.