Saha Dışı, ilk bölümünde Rizespor altyapısını konuk etti

TAKİP ET

Gazeteci Turgay Ayhan, Tv53 kanalından yayınlanan Saha Dışı isimli ilk programında Çaykur Rizespor altyapı futbolcularını ağırladı.

Rize'nin online kanalı hedefiyle yayın hayatına başlayan Tv53, ilk yayınına Gazeteci ve Yazar Turgay Ayhan'ın hazırlayıp sunduğu "Saha Dışı" isimli programla başladı.

İsmi Saha Dışı olsa da futbolda saha içinin ve sporun konuşulacağı programda hem stüdyoda, hem de görüntülü olarak önemli konuklar ağırlanacak. Aynı zamanda Çaykur Rizespor altyapısı başta olmak üzere Rize'nin spor değerleri tanıtılacak.

"Saha Dışı"nın ilk yayınında Çaykur Rizespor altyapısında profesyonel sözleşme imzalayarak devre arasında kiralık olarak Erokspor'a transfer olan Eren Karadağ ve Bosna Hersek Primier Lig takımı Çelik Zenica takımına transfer olan Emir Han Topçu'nun yanı sıra profesyonel futbolcular Berkay Sandıkçı, Uluhan Alan, Serdar Köse, Muharrem Bostancı ve Emrecan Uzunsakal ile henüz profesyonel sözleşme imzalamamış olan Musa Eren Karakaş, Doğukan Tüfekçi ve Güvenç Usta konuk edildi.

Genç futbolcularla görüntülü konferans aracılığıyla sohbet eden Gazeteci Ayhan, futbolculara Koronavirüs salgını nedeniyle liglere verilen yaklaşık 2 aylık süreyi nasıl geçirdikleri ve 12 Haziran'da liglerin yeniden başlayacak olmasıyla ilgili düşüncelerini sordu.

Tv53 kanalını aşağıdaki sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz.

www.youtube.com/tv53net

www.facebook.com/tv53net

www.twitter.com/tv53net

www.instagram.com/tv53net