Saadet Milletvekili Karaduman Rize'ye geldi

TAKİP ET

Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman parti programları çerçevesinde Rize'ye gelerek çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Öncelikle Saadet Partisi Gençlik Kolları Rize İl Başkanı Suat Yazıcı ve yönetimiyle kahvaltı buluşması yapan Karaduman, Gençlerle istişare yaptıktan sonra Covid-19 güvenliği sebebiyle önlemler alınarak İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen Eylül Ayı İl Divan Toplantısı’na katıldı.

Ekonomide adaletsiz paylaşımın doğurduğu sonuçlara değinen Karaduman, “Yirmi yıl önce nüfusun yüzde 1’i toplam servetin yüzde 34’üne sahipken bugün nüfusun yüzde 1’i toplam servetin yüzde 60’ına sahip olmuş durumda. Bu da demektir ki zengin daha zengin, fakir daha fakir olmuştur.” dedi.

Tarım politikalarına da değinen Karaduman, “2002 yılında ülkemiz bir milyon ton buğday ithal ediyordu. Bugün vatandaşımızı tarımdan uzaklaştırdılar. Şimdi 20 milyon ton buğday ithal ediyoruz. Saman ithal eden bir ülke olduk. Maalesef uluslararası tarım firmalarına danışmanlık yapan bir tarım bakanımız var.” diyerek durumun vahametini ortaya koydu.

Daha sonra çay bahçelerini gezip çay fabrikası ziyaretlerinde bulunan Abdulkadir Karaduman, Çay Sanayicileri Derneği Başkanı Hasan Uzun ile istişarelerde bulundu.