RTEÜ'de Uzaktan Eğitim dönemi başlıyor

TAKİP ET

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) koronavirüs salgını nedeniyle Uzaktan Eğitim dönemini başlatıyor.

Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında ülke genelinde eğitime ara verilirken RTEÜ, Yüksek Öğretim Kurumu (YÖK) tarafından alınan karar doğrultusunda uzaktan eğitim modelini hayata geçiriyor.

30 Mart Pazartesi gününden itibaren başlayacak olan Uzaktan Öğretim programı hakkında RTEÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, sosyal medya hesanı üzerinden canlı yayın yaparak yeni eğitim modeli hakkında bilgiler verdi ve öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Koronavirüs ile mücadelede en önemli konunun doğru bilgilendirme olduğunu hatırlatan Rektör Karaman, öğrencilerin gerek kendileri gerekse sevdiklerinin sağlığı için Sağlık Bakanlığının uyarılarını mutlaka dikkate almaları gerektiğini söyledi ve "Özellikle hijyene, sosyal mesafeye ve 14 kuralına uyun" çağrısı yaptı.

Rektör Karaman, "Sizler #EvdeKalUzaktanEğitimAl kuralına uyarken, insan sağlığını tehdit eden bu virüsü de #EvdeKalTürkiye, #EvdeHayatVar sloganlarını içselleştirerek hep birlikte ortadan kaldıracağımıza inanıyorum.” dedi