RTEÜ'de özgür düşünceye yer yok!

TAKİP ET

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hüsrev Tabak, attığı twit sonrası linç yerken, twitter hesabını kapattı.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hüsrev Tabak twitter hesabından “Cinsel yönelime ve cinsiyet kimliğine dayalı ayrımcılıkla mücadele bir insan onuru mücadelesidir. Cinsel eşitlik, otonomi ve özgürlük bir insan hakkıdır.” paylaşımında bulundu.

Tabak tarafından yapılan bu paylaşımı alıntılayan AK Parti Gençlik Kolları Genel Merkez MKYK üyesi ve bir dönem Rize Gençlik Kolları Başkanlığı ile RTEÜ'de ÜNİAK Topluluk Başkanı görevlerinde bulunan Kadir Ali Çelik, “Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nde bu zihniyete sahip kişilerin eğitim vermesine şiddetle karşıyız. Bu sapık düşüncenin öğrenci kardeşlerimize zehrini enjekte etmemesi için gereken cezanın verilmesi konusunda sonuna kadar takipçi olacağız!” şeklinde ifadeler kullanarak, Doç. Dr. Hüsrev Tabak'ın sosyal medya hesapları üzerinden linç kampanyasına maruz kalmasına sebep oldu.

Bu paylaşımların ardından Doç. Dr. Hüsrev Tabak'ın twitter hesabını kapattığı görülürken, RTEÜ'nün özgür düşüncelere kapalı mı olduğu sorusu akıllara geliyor.