RTEÜ'de 'Gençlik Fuarı' düzenlendi

TAKİP ET

Rize Valiliği öncülüğünde Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ve İl Sağlık Müdürlüğü koordinasyonunda üniversite öğrencilerine yönelik 'Gençlik Fuarı' düzenlendi.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100. Yılı kapsamında Gençlik Haftası içerisinde "Yeni neslin beden ve ruh sağlığının korunması ve güçlendirilmesi amacıyla farkındalık yaratmak" hedefiyle Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nde öğrenim gören gençlere yönelik ''Gençlik Fuarı'' etkinliği gerçekleştirildi.

Fuarın açılışına Rize Valisi Kemal Çeber, Vali Yardımcısı Ahmet Dalkıran, RTEÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Rektör Yardımcıları, RTEÜ Genel Sekreteri Adnan Er, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Seçkin Karaoğlu, kurum yöneticileri, STK Temsilcileri, gençlik toplulukları ve öğrenciler katıldı.

Yaklaşık 1.500 yerli ve yabancı öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen fuarda, iftar programının ardından Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesine ait halk oyunları ekibinin gösterisi ve Gençlik Merkezi Müdürlüğü tarafından tulum eşliğinde yöresel müzik gösterimi sunuldu.