RTEÜ'de çalışacak 43 sürekli işçi belli oldu

TAKİP ET

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ)'nün bünyesinde çalıştırmak üzere kurayla belirlediği 43 sürekli işçi sonuçları açıklandı.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, merkez ve bağlı birimlerinde güvenlik görevlisi ve temizlik işçisi olarak çalıştıracağı 43 sürekli işçi başvurularını sonuçlandırdı.

İŞKUR üzerinden 3 bin 375 adayın başvurduğu işçi alımları için 03 Aralık Perşembe günü Noter huzurunda kura çekilmiş ve yapılacak olan mülakata katılmak üzere 172 isim belirlenmişti.

08-11 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilen mülakat sonucunda alınacak olan ikisi engelli, biri eski hükümlü olmak üzere 41 temizlik işçisi ve 2 güvenlik görevlisi toplam 43 sürekli işçi belli oldu.

Asıl listede bulunan adaylar, istenilen belgeleri 23 Aralık 2020 Çarşamba günü saat 16.00’ya kadar Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığına elden teslim etmeleri gerekiyor.

İstenilen belgeler için üniversitenin http://erdogan.edu.tr/Website/Contents.aspx?PageID=2750 adresinden bilgi alınabiliyor.