Rooibos Çayı İçmenin Faydaları Nelerdir?

TAKİP ET

Rooibos çayı, Güney Afrika bölgesinde yetişen yerli bitkilerden biriyle yapılan bir çay çeşididir. Son yıllarda dünya çapında büyük bir popülerlik kazanmıştır. Bu popülerliğin ardında yatan en büyük sebepler ise insan sağlığı üzerindeki çeşitli faydalarıdır.

Rooibos bitkisinden elde edilen çay kafein içermez. Ayrıca antioksidanlar, mineraller ve vitaminler açısından da oldukça zengindir. Bu sebeple pek çok kişi tarafından gönül rahatlığıyla tüketilen nadir bitki çaylarından biridir.

Mithra Coffee’nin dünyanın farklı yerlerinden seçtiği çay çeşitleri arasında Güney Afrika’ya özgü lezzet olan rooibos çayı da vardır. Hamilelerin dahi gönül rahatlığıyla tüketebildiği bu bitki çayı özellikle kafein detoksunda olanlara keyif dolu bir çay saati sunuyor.

Mithra Coffee’nin rooibos çayının içinde kafein bulunmadığı gibi içimi de oldukça yumuşaktır. Antioksidanlar yönünden de oldukça zengin olan bu bitki çayıyla yumuşacık bir çay keyfinin yanı sıra vücudunuzdaki hücre hasarını da azaltabilecek ve mineraller sayesinde de kemik sağlığınızı destekleyebileceksiniz.

Mithra Coffee’den alacağınız rooibos çayının faydaları yalnızca bunlarla da sınırlı değil. Eğer günlük hayatın stresinden ya da farklı sebeplerden ötürü uykuya dalmakta zorlanıyorsanız yine bu çayla uyku kalitesini arttırabilirsiniz. Rooibosun rahatlatıcı etkisi sayesinde uykuya geçişi kolaylaştırabilir ve gece boyu deliksiz bir uyku çekebilirsiniz.

Rooibos çayının daha pek çok faydası olabilir. Ancak bu faydalar saymakla bitmez. Eğer hayat kalitenizi arttırmak gibi bir düşünceniz varsa rooibosun zengin içeriğinden faydalanabilirsiniz. Mithra Coffee’den rooibos çayı siparişinizi verebilirsiniz.

Alacağınız çayı süt ve doğal tatlandırıcılarla zenginleştirebilirsiniz. Böylece molalarınızı ya da öğünlerinizi her defasında bambaşka bir lezzetle süsleyebilirsiniz.

Kahve: Dünya Çapında Popülerliği Günden Güne Artan İçecek

Kahve, dünya çapında tüketilen en popüler içeceklerden biridir. Hel kültürde kendine yer edinmiş olan bu içecek, kültürlerin yorumlarıyla da çeşitli formlar kazanmış ve dünyaya tanıtılmıştır.

Bu aromatik lezzet, sadece güne zinde bir başlangıç yapmak için değil, aynı zamanda verdiği keyiften ötürü de tüketilmektedir. Sunduğu lezzetle kimi zaman iki dostun sohbetine, kimi zaman da anne ile evladının sevgi dolu muhabbetine eşlik etmektedir.

Mithra Coffee’nin kahve çeşitleri arasında keyifle tüketebileceğiniz; kimi zaman yalnızlığınıza, kimi zamansa sıcacık sohbetlerinize eşlik edecek pek çok çeşit yer alıyor. Her biri farklı bir yöreden seçilen bu kahvelerin sahip olduğu tadım notaları ve içim özellikleri ise benzersiz. Çünkü her birinin kendine has tadım notası ve gövde yapısı var.

Diğer taraftan Mithra Coffee’nin kahve çeşitlerini dilediğiniz türe özgü satın alabilirsiniz. Örneğin; filtre kahveye büyük bir tutkuyla bağlıysanız sevdiğiniz çekirdekleri bu forma öğüttürebilirsiniz. Hatta kullandığınız ekipman ve demleme stiline göre bile seçim yapabilirsiniz.

Aynı şekilde Mithra Coffee’nin kahveleri arasında espressoya yakışan çeşitler de oldukça fazla. Damak tadınıza uygun kahveyi yine filtre kahvede olduğu gibi kullandığınız demleme ekipmanına göre satın alabilirsiniz.

Peki Mithra Coffee’nin kahveleri arasında Türk kahvesi tutkunlarını mutlu edecek seçenekler yok mu? Tabii ki var. En lezzetli ve kaliteli çekirdeklerle hazırlanan Türk kahvesi çeşitleri size doyumsuz sohbetlerinizde eşlik ediyor.

Sonuç olarak, dünya çapında yadsınamaz bir popülerliğe sahip olan kahveyi Mithra Coffee’nin internet sitesi üzerinden kolaylıkla satın alabilirsiniz. Dilediğiniz çeşidi, dilediğiniz demleme stiline göre seçebilirsiniz. Hatta evinizde değirmeniniz varsa kahveyi çekirdek formunda da sipariş verebilirsiniz.

Böylelikle evinizin rahatlığında kahvenin en taze haline ulaşabilir ve tadına doyum olmayan bir fincan hazırlayabilirsiniz. Eğer damak tadınıza uygun kahveleri en kolay ve uygun fiyatlı yolla satın almak istiyorsanız şimdi siz de Mithra Coffee’den siparişinizi oluşturabilirsiniz.

Sevilen Lezzetlere Ulaşmanın En Kolay Yolu: Mithra Coffee

İş, okul ya da ev hayatının getirdiği koşuşturma zaman zaman kendinize zaman ayırmanızın önüne geçebilir. Hatta bazı günler yorgunluktan yerinizden kıpırdamak bile istemeyebilirsiniz. Böyle zamanlarda ise market market dolaşıp kaliteli aromaları bulmak hem çok zor, hem de yorucu. İşte tam da bu noktada Mithra Coffee aynı gün kargo ve teslimat hizmetiyle sevdiğiniz lezzetleri siz hiç yorulmadan adresinize ulaştırıyor.

Eviniz ya da iş yeriniz İstanbul’daysa Mithra Coffee ile sevdiğiniz çay ve kahve çeşitlerini aynı gün teslimat seçeneğiyle sipariş edebilirsiniz. Bunun için dikkat etmeniz gereken tek nokta siparişinizi saat 12.00’ye kadar vermiş olmak.

Ancak İstanbul dışında yaşamanız kaliteli lezzetlere kısa sürede ulaşamayacağınız anlamına gelmiyor. Çünkü Mithra Coffee aynı gün kargo hizmetiyle siparişinizi aynı gün özenle hazırlıyor ve kargoya çıkarıyor. Bunun için dikkat etmeniz gereken tek nokta ise siparişinizi saat 14.00’e kadar vermek.

Her iki teslimat hizmetinde de sevdiğiniz lezzetlere kısa sürede ulaşmanız mümkün. Diğer taraftan bu iki hizmette uygulanan güzel bir fırsat daha var.

Mithra Coffee her iki teslimat seçeneğinde de 199 TL üzerine ücretsiz teslimat fırsatı sunuyor. Kısacası Mithra Coffee gerek hızlı teslimatıyla, gerek ise sunduğu çeşitli fırsatlarla mutfağınıza en güzel lezzetleri getiriyor.