Rizesporlu taraftarlardan sağlıkçılar için Meşaleli destek

TAKİP ET

Çaykur Rizespor Tribün gruplarından Son Kale, sağlık çalışanlarına destek olmak amacıyla tüm çalışanları meşale yakmaya davet etti.

Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor'un dağ dibi tribün gruplarından olan Son Kale Taraftar Grubu, her akşam 21.00'da sağlık çalışanları için başlatılan alkış desteğine meşale yakarak katkı sunacaklar.

Son Kale Grubunun sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada, Anadolu tribünlerinin ortak çağrısına kulak verip sağlık çalışanlarının her akşam 21:00'da alkışlanması etkinliğine meşale ile destek verecekleri belirtilerek, ayrıca Sivasspor tribünü Çılgınlar 58'i de etkinliğe davet ettiler.

"Sağlık çalışanlarımız için sen de bir meşale yak" sloganıyla düzenlenecek etkinlikle ilgili yapılan açıklama şöyle, "Anadolu tribün gruplarının çağrısına biz de kulak verdik. 22 Mart Pazar akşamı saat 21:00'da meskûn mahallerde bir araya gelmeden (evde, balkonda, sokakta) Son Kale Tribün olarak meşalemiz ile sağlık çalışanlarımıza desteğimizi göstereceğiz! #SonKaleTribün Sağlık Çalışanlarının Yanında, Sen de Var mısın @cilginlar58?"