Rizesporlu sporculardan depremzedelere yardım eli

TAKİP ET

Çaykur Rizespor Amatör Dallar sporcularından depremzedelere yönelik yardım kampanyası düzenlendi.

Elazığ ve Malatya’daki depremzedeler için Rize Belediyesinin düzenlediği yardım kampanyası için Çaykur Rizespor Amatör Dallar sporcuları çay, çocuk bezi ve temizlik malzemesi yardımında bulundu. 

Yardım malzemelerini sporcularımıza öncü olarak Amatör Branşlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Arslan Kalkavan yönetim kurulu üyeleri Talha Küçükvar ve Yaşar Özdoğan yer aldı.

Yapılan açıklamada; “Elazığ ve Malatya’da meydana gelen deprem için millet olarak derin bir üzüntü içindeyiz. Vefat edenlere Allah’tan rahmet kalanlara baş sağlığı diliyoruz. Çaykur Rizespor camiası ve özellikle amatör dallarda ki sporcuların dile getirdiği biz de birşey yapabilir miyiz düşüncesi hareketle yönetici kulüp olarak böyle bir organizasyona öncülük etmekten gurur duyuyoruz.“ denildi.

Sporcular adına konuşan bisiklet takımı sporcusu Muhammet Can Birinci; “Elazığ’da ki depremi duyunca çok üzüldük. Orada zarar görmüş çocuklar için ne yapabilir diye düşündük ve Çaykur Rizespor sporcuları olarak bir nebze yardımcı olmak istedik. Umarım ki bir daha böyle bir şey yaşanmaz.” dedi.