Rizesporlu futbolcu 6 ay sahalarda yok

TAKİP ET

Çaykur Rizespor'da altyapıdan yetişen profesyonel futbolcu Fatih Kaan Arıman, geçirdiği sakatlık nedeniyle 6 ay sahalardan uzak kalacak.

Haber: Turgay AYHAN

Çaykur Rizespor altyapısında yetişen ve geçtiğimiz sezon devre arasında profesyonele imza atan başarılı defans oyuncusu Fatih Kaan Arıman (19), sol ayağındaki ön çapraz bağlarının kopması nedeniyle ameliyat edildi. Genç futbolcunun 6 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

Çaykur Rizespor A2 takımında forma giyen ve geçtiğimiz haftalarda Trabzonspor A2 takımı ile oynanan maçın 61'nci dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan Fatih Kaan, kulüp doktorları tarafından teşhis konulamayınca menüsküs şüphesi ile İstanbul Acıbadem Hastanesine sevk edildi.

Milli takım doktoru Sarper Çetinkaya tarafından ön çapraz bağlarında kopma ve kıkırdaklarda darbeye bağlı çatlak teşhisiyle ameliyata alınan Fatih Kaan, yaklaşık 2 saat süren başarılı bir operasyonun ardından Acıbadem Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Yaklaşık 2 ay sürecek olan tedavinin ardından genç futbolcunun en az 6 ay sahalardan uzak kalması gerektiği belirtildi.

Genç Futbolcu Fatih Kaan, bu süreçte kendisini arayarak geçmiş olsun dileklerinde bulunan tüm takım arkadaşlarına teşekkür ederken, kendisini aramayan kulüp hocalarına ise sitemde bulundu.