Rizespor'un 3 genç yeteneği Ofspor'da

TAKİP ET

Çaykur Rizespor'un 3 genç yeteneği Musa Eren Karakaş, Soner Özdemir ve Alperen Gündoğdu TFF 3. Lig ekiplerinden Ofspor'a transfer oldu.

TFF 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Yeşilyurt Demir Çelik Ofspor, TFF 1. Lig ekibi Çaykur Rizespor’dan 18 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Musa Eren Karakaş, 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Soner Özdemir ve 18 yaşındaki santrafor Alperen Gündoğdu ile 3’er yıllık anlaşma sağladı.

Çaykur Rizespor altyapısında yetişen ve geçtiğimiz devre arasında Yeşil-Mavili kulüp ile 2,5 yıllık profesyonel sözleşmeye imza atan 18 yaşındaki Musa Eren Karakaş, kulübüyle karşılıklı anlaşarak sözleşmesini feshetti ve kendisini 3 yıllığına Ofspor renklerine bağlayan imzayı attı.

Bu sezon U19 Süper Liginde Yeşil-Mavili forma ile 36 maça çıkan ve 9 gol kaydeden genç yetenek, bu güne kadar ise Rizespor alt yapısında 107 resmi maça çıktı ve toplamda 47 gole imza attı.

Çaykur Rizespor alt yapısında yetişen ve bu sezon Rizespor’un Süper Lig’de Gaziantep FK ile deplasmanda oynadığı son maçta oyuna giren 19 yaşındaki Soner Özdemir, sezon içinde gösterdiği performans ile radarına girdiği Ofspor ile 3 yıllık anlaşma sağladı.

Rize ekibinin profesyonel yapmayarak elinden kaçırdığı genç yetenek Soner Özdemir, oynadığı Süper Lig maçı dışında bu sezon U19 Süper Liginde 30 maç oynayarak 1 gole de imza atarken, toplamda ise Yeşil-Mavili forma ile 111 maça çıktı ve 30 gole imza attı.

Bu sezon U19 Süper Liginde oynadığı 34 maçta 8 gol kaydeden 18 yaşındaki bir diğer yetenekli isim Alperen Gündoğdu da Ofspor ile 3 yıllık sözleşme imzalayan isim oldu.

Rizespor’un fark etmediği genç yetenek de sezon içindeki performansıyla Ofspor’un radarında yer alıyordu. Alperen bu güne kadar Rizespor alt yapısında Yeşil-Mavili forma ile 90 maça çıkmış ve 43 gole imza atmıştı.