Rizespor U19 hem hatalarına hem şanssızlığına yenildi

TAKİP ET

Üst üste oynadığı üçüncü deplasman maçına çıkan Çaykur Rizespor U19 takımı, Yeni Malatyaspor U19 ekibine 4-1 mağlup oldu.

U19 Gelişim Ligleri Süper Lig Grubu 33. Hafta karşılaşmasında Çaykur Rizespor U19 takımı, ligin ilk devresinde sahasında 2-0 mağlup ettiği Öznur Kablo Yeni Malatyaspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi.

İlk yarısı 1-1 berabere biten maçta ev sahibi ekip 33'üncü dakikada Enes Savucu'nun golü ile 1-0 öne geçti. 45+4'üncü dakikada Musa Eren Karakaş attığı golle skoru 1-1'e getirerek takımının soyunma odasına berabere girmesini sağladı.

Maçın ikinci yarısında 53'üncü dakikada Emirhan Yılmaz, rakibe yaptığı hareketi nedeniyle direk kırmızı kart görerek oyun dışında kalırken ev sahibi ekibe de penaltı şansı tanıdı. Penaltıyı Burak Efe Yaz gole çevirerek takımını 2-1 öne geçirdi. Kalan dakikalarda 10 kişi kalan Rize ekibinde 40'ıncı dakikada Kaleci Zeki Furkan'ın sakatlanması sonucu oyuna giren Mehmet Çetin, 80'inci dakikada yaptığı hata ile topu kendi kalesine gönderdi ve skor 3-1 oldu. Bir dakika sonra bu kez ev sahibi ekipte Kerem Altunışık fileleri havalandırdı ve maçın skorunu belirledi.

Geçen hafta İzmir deplasmanında Göztepe ekibini 4-1 mağlup ederek evine dönen Yeşil-Mavili ekip bu kez aynı skorla mağlup oldu. Ligde 44 puanda kalan Rize ekibi, grup sıralamasında bir basamak gerileyerek haftayı 10'uncu sırada tamamladı.

Üst üste oynadığı 3 deplasman maçının ardından 23 gün sonra yeniden sahasında oynayacak olan Yeşil-Mavili gençler 14 Mayıs Cumartesi günü saat 12:00'da Sivasspor U19 takımını konuk edecek. Rakiplerin ilk devrede oynadıkları maç 3-3 berabere bitmişti.

Rizespor U19 deplasmandan 4 köşe döndü

Çaykur Rizespor U19, Başakşehir ile 1 puana razı oldu