Rizespor U19 deplasmandan 4 köşe döndü

TAKİP ET

Çaykur Rizespor U19 takımı, deplasmanda karşı karşıya geldiği Göztepe U19 takımını 4-1 mağlup etti.

U19 Gelişim Ligleri Süper Lig Grubu 32. hafta maçında Çaykur Rizespor U19 takımı, ligin ilk devresinde sahasında 2-0 mağlup ettiği Göztepe U19 takımıyla bu kez deplasmanda karşı karşıya geldi.

Ev sahibi ekibin 2 penaltı kazandığı maçın ilk yarısı 2-1 Rizespor'un üstünlüğüyle tamamlandı. 4'üncü dakikada ceza sahası içinde Rizespor defansının eline çarpan top nedeniyle hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Mert Ali Özbaykız penaltı şansını gole çevirerek takımını 1-0 öne geçirdi. 30'uncu dakikada Yeşil-Mavili ekip Remzi Kolcuoğlu'nun golü ile beraberliği yakalarken, 39'uncu dakikada ise Musa Eren Karakaş ilk yarının sonucunu belirledi ve Yeşil-Mavili ekip soyunma odasına 2-1 önde girdi.

İkinci yarının hemen başında 47'nci dakikada ilk yarının sonucunu belirleyen Musa Eren Karakaş ikinci yarının da açılışını yaptı ve kendisinin 2'nci takımının ise 3'üncü golünü kaydetti. 66'ncı dakikada ise Emirhan Yılmaz son sözü söyledi ve maçın skorunu belirledi. 77'nci dakikada Eyüp Ensar Bozkurt ikinci sarı karttan gördüğü kırmızı kartla oyun dışında kalınca Rize ekibi maçı 10 kişi tamamladı. 83'üncü dakikada ev sahibi Göztepe ekibi bir penaltı şansı daha kazandı ancak topun başına geçen Berkay Akgül'ün vuruşunda Kaleci Zeki Furkan Kayalı başarılı kurtarışıyla rakibine ikinci gol şansını tanımadı ve Rize ekibi sahadan 4-1 galip ayrıldı.

3 gün arayla ikinci deplasman maçına çıkan Çaykur Rizespor U19 takımı grupta puanını 44 yaparak 9'uncu sıradaki yerini korudu. Göztepe U19 takımı ise 29 puanda kaldı.

Yeşil-Mavili gençler 08 Mayıs Pazar günü saat 12:00'da oynayacağı 33. Hafta maçında bir kez daha deplasmana gidecek ve Yeni Malatyaspor U19 takımıyla karşı karşıya gelecek. U19 ekibi, ligin ilk devresinde sahasında konuk ettiği Malatya ekibini 2-0 mağlup etmişti.