Rizespor Taraftarlarından kritik maç öncesi Tam Destek

TAKİP ET

Çaykur Rizespor Taraftar Grupları, Yeşil-Mavili ekibin ligde kalma adına oynayacağı kritik 2 maç öncesinde tam destek çağrısında bulundu.

Çaykur Rizespor Taraftar Gruplarından Son Kale ve 53. Kolordu, Mehmet Ali Karaca yönetiminde Yeni Malatyaspor ve Fenerbahçe maçlarına çıkacak olan Yeşil-Mavili ekibe tam destek çağrısında bulundular.

Her iki tararftar grubundan yapılan ortak açıklamayla, Çaykur Rizespor'un oynayacağı Yeni Malatyaspor maçı öncesinde taraftarlar olarak bir araya gelerek takıma moral için düzenlenecek organizasyonlara davet çağrısı yapıldı.

Açıklama şöyle;

Takım olarak kritik bir dönemden geçtiğimiz şu günlerde taraftar gruplarının birlik çağrısını sizlere duyurmak istiyoruz.

Son Kale Taraftar Grubu: #ŞimdiBirlikZamanı sloganı altında bugün (Cuma Günü) takımımızın Çaykur Didi Stadyumu'ndaki antrenmanına saat 17:30'da herkesi davet ediyor.

Özlenen tribün atmosferinde Rizespor'umuz - Yeni #Malatyaspor karşılaşması öncesi sosyal mesafe kuralına uyularak tribünlerden takıma destek olmak için taraftarımızı stadyuma davet etmektedir.

53. Kolordu Taraftar Grubu: İnanç Zaferi Kamçılar sloganı ile takımımızın Çaykur Rizespor Mehmet Cengiz Tesisleri'nde yapılacak son antrenmanında tesislerden ayrılıp stadyuma kadar araçlar ve meşaleler yakılarak tezahüratlar ile destek verilmesi, moral ve motivasyon için taraftarlarımızı tesislere davet ediyor.

Bu sebeple oyuncularımızın ve #MehmetAliKaraca yönetimindeki Rizespor'umuzun maça daha pozitif çıkması amaçlanıyor.

HER İKİ ORGANİZASYONA KATILMANIZI RİCA VE ARZ EDERİZ.

#BaşkaRizesporYok!