Rizespor Süper Lige bir adım daha yaklaştı

TAKİP ET

Çaykur Rizespor, sahasında konuk ettiği Gençlerbirliği'ni plakayı yazarak 5-3 mağlup etti.

Spor Toto 1. Lig'in 34. haftasında Çaykur Rizespor, sahasında Gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi.

Yeşil-Mavililer iki kez öne geçtiği ve rakibin de iki kez beraberliği yakaladığı karşılaşmanın ilk yarısını 3-2 önde tamamladı.

Çaykur Rizespor’un gollerini 7'nci dakikada Sinan, 32'nci dakikada John Mary, 45+5 ve 53'üncü dakikalarda Bolasie ve 46'ncı dakikada Amilton kaydederken, Gençlerbirliği'nin gollerini ise 27'nci dakikada Mete, 45+1'inci dakikada Muhammed ve 56'ncı dakikada penaltıdan Abdullah Durak kaydetti.

Ligde puanını 63'e yükselten ve rakipleriyle aradaki puan farkını da 5'e çıkartan Çaykur Rizespor 29 Nisan Cumartesi günü saat 19.00’da oynayacağı 35. Hafta maçında Pendikspor deplasmanına konuk olacak.

Sona doğru gidiyoruz

Maçın ardından konuşan Teknik Direktör Bülent Korkmaz, “Oyuncularımı kutluyorum. İyi bir oyun oynadık. Hücum anlamında çok etkiliydik. Maalesef yediğimiz goller de çıkarken pozisyon hatasıyla oldu. Bundan sonra oyuna değil, skora bakmamız gerekir. Sona doğru gidiyoruz. Önemli olan bunu devam ettirmek. Bundan sonra daha güçlü takımlarla oynayacağız. Maç maç bakmak lazım. Süper Ligi oyuncular, ben, kulüp ve camiamız çok istiyor. Avantajlı olduğumuz gözüküyor. Bu avantajı korumamız lazım. İnşallah istediğimiz hedefe ulaşacağız." dedi.