Rizespor, Kaleci Boğaçhan Kazmaz ile sözleşme uzattı

TAKİP ET

Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor, genç Milli kalecisi Boğaçhan Kazmaz'ın sözleşmesini 3 yıl daha uzattı.

Haber: Turgay AYHAN

Çaykur Rizespor, 2,5 yıl önce devre arasında Kasımpaşa altyapısından transfer ettiği 19 yaşındaki Rizeli Milli Kalecisi Boğaçhan Kazmaz ile 3 yıl daha sözleşmesini uzattı.

Çaykur Rizespor'un eski kaptanlarından Ümit Ozan Kazmaz'ın da oğlu olan Boğaçhan, daha önce Yeşil-Mavili kulüp ile 2 yıllık sözleşme imzalamıştı. İlk sözleşmesi bu sezon sona eren Boğaçhan'ın sözleşmesi 3 yıl daha uzatıldı.

Geçtiğimiz Şubat ayı içinde U19 Milli Takımına çağrılan ve Slovenya ile oynanan özel maçta Milli formayı giyen Boğaçhan, U19 Milli Takımının 02-08 Eylül 2020 tarihleri arasında Hırvatistan'da oynayacağı UEFA U19 Avrupa Şampiyonası Elit Tur müsabakalarının aday kadrosuna çağrılmıştı.

Futbola 11 yaşında İstanbul ekiplerinden 1905 Maltepe Gençlik ve Spor altyapısında başlayan ve 14 yaşında Kasımpaşa altyapısına transfer olan Boğaçhan, 3 yıl burada forma giydikten sonra Çaykur Rizespor altyapısına transfer olmuştu. Bir kez Milli formayı giyen ve Ünal Karaman'ın teknik direktörlüğünde yedek kulübesinde de yer almaya başlayan Rizeli Boğaçhan, U19 grubunda 37 kez, U17 grubunda ise 12 kez Yeşil-Mavil formayı terletti.

İlgili Haber

Rizesporlu Kaleci Boğaçhan, Milli Takıma çağırıldı