Rizespor ikinci devreye beraberlikle başladı

TAKİP ET

Çaykur Rizespor, 1-0 yenik duruma düştüğü karşılaşmada Ankara Keçiörengücü ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı.

Çaykur Rizespor, Spor Toto 1. Lig'in 2. devresine beraberlikle başladı.

Yeşil Mavililer, sezonun ilk maçında sahasında 1-1 berabere kaldığı rakibi Ankara Keçiörengücü ile bu kez deplasmanda 1-1 berabere kaldı. 

Rizespor'un golünü 76. dakikada Bolasie kaydederken, ev sahibi ekibin golünü 69. dakikada tartışmalı bir pozisyonla kazanılan penaltıyı gole çeviren Melih kaydetti.

Hanesine 1 pan yazdıran Rizespor puanını 31 yaparken Ankara ekibi ise 33 puana yükseldi. Çaykur Rizespor, 23 Ocak Pazartesi akşamı saat 20.00'da oynayacağı 21. hafta maçında sahasında Altaş Denizlispor'u konuk edecek.

Herkes farklı bir Rizespor görecek

Maçın ardından konuşan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, "Maçın başından sonuna kadar üstün olan, topun ve oyunun hakimi olan takımdık. Çok zor bir deplasmandı. Penaltı harici pozisyon vermedik. Çok pozisyona girdik. Oyundan da oyunculardan da memnunum. Tek bir mevkide eksiğimiz kaldı. Onu da tamamladığımız zaman herkes farklı bir Rizespor görecek. Yeni gelen transferler takıma çabuk uyum sağladı ve iyi oynadı. Önümüzdeki 17 maçı kazanabilecek güçteyiz" diye konuştu.