Rizespor geriye düştüğü maçtan 1 puanı aldı

TAKİP ET

Çaykur Rizespor, 30. Dakikasını 2-0 yenik tamamladığı ve bir penaltısının verilmediği karşılaşmada Yukatel Denizlispor ile 2-2 berabere kalarak çok önemli 2 puan kaybetti.

Süper Lig’de kümede kalma mücadelesi veren iki ekibin mücadelesinde Çaykur Rizespor ile Yukatel Denizlispor, 2-2 berabere kalarak puanları paylaştı.

Denizlispor’u öne geçiren golleri 20. dakikada Estupinan ve 30. dakikada Fernandes kendi kalesine atarken, Çaykur Rizespor’un gollerini ise 40. Dakikada Skoda ve 70. Dakikada Boldrin kaydetti.

Çaykur Rizespor, Denizlispor beraberliği ile puanını 29'a yükseltirken, Denizlispor ise puanını 32'ye yükseltti.

Yeşil Mavililer, gelecek hafta ligde kümede kalma mücadelesi veren İttifak Holding Konyaspor'a deplasmanda konuk olacak. Denizlispor ise evinde Gaziantep Futbol Kulubü ile karşılaşacak.

Biraz daha gayret göstermemiz gerekiyor

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Teknik Direktör Ünal Karaman, "Kayıp iki puan bizi üzdü. Kötü bir oyun başlangıcı ile basit diyeceğimiz goller yedik. Daha sonra teslim olmayan bir Rizespor. 2-0'dan sonra futbol doğrularını yaparak ve kaliteli paslarla, etkili hücumlarla sonuca gitmek istedik ve iki gol bulduk. Yakaladığımız pozisyonlarla galibiyeti kaçırdık. Biraz daha gayret göstermemiz gerekiyor. Üzerine çalışmamız gerekiyor. Her şeye rağmen 2-0'dan güzel oyunla dönüş yaptıkları için oyuncularımı kutluyorum. Kalan haftalar zor. Belli hedefi olan takımlarla oynayacağız. İnşallah bu hataları diğer takımlara karşı yapmayız." ifadelerini kullandı.