Rizespor'da Kayseri maçı öncesi moral yemeği

TAKİP ET

Çaykur Rizespor'da futbolcular ve teknik heyet, cumartesi günü oynanacak olan kritik Kayserispor maçı öncesinde Çayeli'ndeki özel bir restoranda moral yemeği yedi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, Kayseri maçı öncesinde sabah yapılan antrenmandan sonra Çayeli’ne geçerek bir moral yemeği yediler.

Takım halinde gerçekleşen yemekte futbolcuların oldukça neşeli oldukları gözlenirken, Çayeli`nde gerçekleşen yemeğe yönetim kurulu üyesi Mustafa Baltacı ev sahipliği yaptı.

Tevfik Köse:" Hedefim A Milli Takım"

Rizespor’un başarılı forvet oyuncusu Tevfik Köse, futbola forvet olarak başladığını daha sonra kanatlarda görev aldığını belirterek; ”Benim için fark etmez, hocam bana nerede görev verirse ben orada oynarım, takımda kaliteli golcüler var, şansız sakatlıklar sonucu beklenmedik puan kayıplarımız oldu, son hazırlık maçında Uche Kalu golle tanıştı, ben inanıyorum ki devamını getirecektir” dedi.

Çıktığı her maçta golle tanışmak istediğini belirten Tevfik; “Sezon sonunda kafamda şu kadar gol atarım düşüncesi yok, her maçta gol atmak tabi ki isterim, şuan da takımın en golcü oyuncusu benim ama dediğim gibi bizim takımda iyi golcüler var, yeter ki golle tanışsınlar, ben inanıyorum ki devamı gelecektir” ifadesini kullandı.

Yeşil-mavili futbolcu Tevfik Köse, Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı çok iyi değerlendirdiklerini söyledi. Milli takımdan dönen arkadaşları ile birlikte Kayserispor maçına çok iyi hazırlandıklarını ifade eden Tevfik, "Çok önemli ve kritik bir maça çıkacağız. Karşılaşmanın önemini biliyoruz. Rakibimizin ligde son sırada bulunması maçın önemini artırıyor. Bizden puan almak için her şeyini ortaya koyacak. Ancak seyircimizin önünde sahadan 3 puanla ayrılmak için ne gerekiyorsa onu yapacağız, taraftarlarımızda bize yüzde yüz destek verecektir" dedi.

Golcü oyuncu son olarak kendisin en büyük hedefinin A Milli takımda oynamak olduğunu ve bu hedefi yakalama adına elinden gelen her şeyi ortaya koyacağını söyledi.

Uche Kalu geceyi hastanede geçirdi

Çaykur Rizespor’da şansızlıklar devam ediyor. Yeşil-mavili takımın bir başka forvet oyuncusu Uche Kalu kasığında oluşan ağrılardan dolayı apar topar hastaneye kaldırıldı. Apandis şüphesi ile bir dizi kontrollerden geçen Uche Kalu akşam hastanede müşahede altına tutuldu. Gündüz yapılan son tahliller sonucunda apandis ameliyatını oluşturacak her hangi bir bulguya rastlanmadığından bu futbolcu hastaneden taburcu oldu.

Öte yandan takımda Kwekue, Sercan, Kağan ve Eren’in sakatlıklarının sona erdiği, bu futbolcuların takımla birlikte idmana katıldığı öğrenilirken, takım kaptanı Florin Cernat ise takımdan ayrı düz koşu yaptı. Dirseğinden ameliyat olan Rumen futbolcunun İstanbul’a giderek son bir kontrolden geçeceği öğrenildi.

Ali Adnan ve Depetris gelmedi

Irak ve Slovakya Milli takımlarında bulunan Ali Adnan ve David Depetris Rize’ye dönmeyen oyuncular oldu. Bu iki futbolcu yarın Rize’de olacakları öğrenilirken, bugün yapılan çift kale maçta alt yapıdan Fatih, Nevzat, Ahmet ve Yüksel A takımda yer aldı.

Haber: Selim Denizalp