Rizeli Teknik Adam Ogün Kutlu Artvin Çoruhspor'da

TAKİP ET

Rizeli Teknik Direktör Ogün Kutlu, Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcisi Artvin Çoruhspor ile anlaştı.

Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) yükselen Artvin Çoruhspor, başlayacak olan yeni sezon öncesinde Rizeli Teknik Direktör Ogün Kutlu ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Kutlu'nun yardımcılıklarını Murat Düzcan ve Mert Başköylü yapacak.

1990/1991 futbol sezonuna kadar Yeşil-Mavili Çaykur Rizespor'da futbol oynayan 1992 sezonunda Sincanspor'da futbol kariyerine noktayı koyarak 2000 yılında Çaykur Rizespor altyapısında Antrenörlük yapmaya başlayan 56 yaşındaki Teknik Adam, 2008 yılında 2 sezon Çaykurspor'da antrenörlük görevini üstlendikten sonra 2010 yılında yeniden döndüğü Çaykur Rizespor'da 2018 yılına kadar U21 kategorisi de dahil altyapının çeşitli kademelerinde Teknik Sorumlu görevini üstlendi. Kutlu son olarak 2018/2019 futbol sezonunda BAL Liginde mücadele eden Kendirli Belediyespor'da Teknik Direktörlük görevini üstlenmişti.

Artvin Çoruhspor Kulübünden yapılan açıklamada, "Çok sayıda Spor insanı ve Teknik Direktörle görüştükten sonra bizi hedeflerimize ulaştıracağına inandığımız Rize Bölgesi Teknik direktörlerinden Ögün Kutlu hocamızda karar kaldık." denilerek, altyapıya önem veren bir kulüp olmalarından dolayı Kutlu'nun hem BAL ligini tanıması, hem de iyi bir altyapı antrenörü olmasının kararda etkili olduğu vurgulandı.