Rizeli Kaleci Emre Kırdal Sivas Belediyespor ile anlaştı

TAKİP ET

Çaykur Rizespor altyapısından profesyonel hayata geçiş yapan Kaleci Emre Kırdal, Sivas Belediyespor ile anlaştı.

Haber: Turgay AYHAN

TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekibi Sivas Belediyespor, Çaykur Rizespor altyapısından rofesyonel hayata geçiş yapan 26 yaşındaki kaleci Yunus Emre Kırdal ile anlaştı.

Futbola Rize Sağlıksporda başlayan ve 3 sezon sonra Rize Belediyespor'a transfer olup burada da 3 sezon görev aldıktan sonra 16 yaşında Çaykur Rizespor altyapısına transfer olan Yunus Emre Kırdal, Yeşil-Mavili Kulüp ile 2 sezon sonra 5 yıllık profesyonel sözleşmeye imza atmıştı.

Teknik Direktör Mustafa Denizli ile o dönem Süper Lige yükselen kulüpte 3. Yedek kaleci olan Yunus Emre, 2015 yılında karşılıklı olarak sözleşmesini feshederek, Silivrispor'a transfer olmuştu. Sırasıyla Ofspor, Etimesgut Belediyespor ve son olarak Bayburt İl Özel idarespor'da forma giyen genç kaleci, ara transfer döneminde Bayburt ekibiyle yollarını ayırarak 2. Lig ekibi Sivas Belediyespor ile anlaştı.

Bu sezon 2'si Türkiye Kupası olmak üzere 3 maçta Bayburt ekibinde forma giyen Yunus Emre Kırdal, bugüne kadar 9 kez Türkiye Kupası maçında, 31 kez 3. Lig maçında ve 19 kez 2. Lig maçında forma giyerken, 93'ü U21 takımında olmak üzere 114 kez Çaykur Rizespor forması giymişti.