Rizeli işletmeciden yeğenlerine ilginç ceza

TAKİP ET

Rize'de restorant işletmeciliği yapan Salih Öz, derslerinde başarısız olan yeğenlerine, bisikletlerine el koyarak ceza verdi.

Rize merkez sahil dolgu alanında hizmet veren Öz Balık Restorant Sahibi Salih Öz, derslerine çalışmayan ve okulda başarısız olan yeğenlerine ceza vermek için ilginç bir yöntem seçti. Yeğenlerine ait bisikletlere el koyarak restorantının duvarına asan Salih Öz, her bisikletin yanına yeğenleriyle ilgili tabela koymayı da ihmal etmedi.

Restorant duvarına asılı olan 6 bisikleti görenler şaşkınlıklarını gizleyemezken, işletme sahibi Salih Öz, her bisikletin ayrı bir hikayesi olduğunu söyleyerek, "Doğanay Öz'un bisikleti derslerine çalışmadığı ve sınıfta kaldığı için 4 yıl 6 ay 18 gün cezalı, Utku Öz derslerine çalışmadığı için 2 yıl 8 ay 10 gün, Göksel Öz okulu bıraktığı için ömür boyu bisiklet binme cezasına çarptırıldı. Dilem Öz okulu çok seviyor ve kış aylarında bisiklet yasak, Kadir Öz dersleri normal ancak fazla kilosu olduğu için zayıflayana kadar bisiklet binmesi yasak, Bade Öz ise henüz 3,5 yaşında, kimseye taviz vermiyor. Taviz verene kadar ona da bisiklet binmeyi yasak ettim ve bisikletlerin hepsini iş yeri girişine astım" dedi.

Bisikletlere ve tabii ki yeğenlerine verdiği cezayı her bir bisikletin yanına astığı tabelalarla da gösteren Salih Öz, bu uygulamanın başarısız olan yeğenlerine ders olduğunu belirtirken, Öz'ün yeğenlerinden olan ve okulunu bırakan Göksel Öz ise, bisikletini almak için yeniden okula başlayarak bu kez bitireceği sözünü verdi.