Rizeli İş İnsanı Yasin Kalafatoğlu'na Doğuş Grubu'ndan önemli ödül

TAKİP ET

Rizeli İş insanı Yasin Kalafatoğlu Doğuş Holdinge bağlı Doğuş Oto tarafından Scania performans ödülüne laik görüldü.

Rizeli İş Adamı, Doğuş& Avenue YKÜ, TDMMB YKÜ, Deniz ve Deniz Ticareti Komisyon Başkanı ve DEİK (Dış Ekonomik İlişkiler Kurumu) üyesi Yasin Kalafatoğlu Doğuş Holdinge bağlı Doğuş oto tarafından Scania performans ödülüne laik görüldü.

Şu anda Scaina ile yola devam eden Yasin Kalafatoğlu, "Öncelikle bu ödülü bana laik gören Yönetim Kurulu Başkanım Emir Ali Bilaloğlu beyefendiye ve Doğuş Holding Ailemize sonsuz şükranlarımı sunuyorum" diyerek, "Böyle büyük bir aile ile birlikte olmaktan onur ve kıvanç duyarım." ifadelerini kullandı.

Doğuş Grubu'nun bir çok iş dalında başarıdan başarıya koşan çok bir büyük grup olduğunu belirten Kalafatoğlu, "Kurumsallığından hiç bir ödün vermeden bir dünya markası olma hedefinde çok hızlı ilerleyen Doğuş Grubu, özellikle Galataport Limanının açılması ve cruise ship gemilerinin gelmesi ile turizm yönünden ülkemize ciddi kalkınma sağlayacaktır. Bu projenin ortağı olan Doğuş Grubu ülkemiz ekonomisine çok ciddi katkı sağlayacaktır. Aynı şekilde Doğuş İnşaatın yurt dışındaki projeleri de bir dünya markası olmaya yolunda olduğunun en güzel göstergesidir." şeklinde konuştu.