Rizeli İş Adamı, 2019 seçimlerine hazırlanıyor

TAKİP ET

Rizeli işadamı Suat Sandalcı, 2019 yılında yapılacak olan genel seçimlerde AK Parti'den İstanbul Milletvekili aday adayı olmaya hazırlanıyor.

Siyasi büyüklerinden ve hemşeri çevresinden siyasete girmesi için büyük destek alan Rizeli iş adamı Suat Sandalcı, "Görev istenmez, verilir düsturu bizim ilkemizdir. Büyüklerim görev verirse, 2019'da AK Parti'den siyasete gireceğim" dedi.

2019 yılında yapılacak olan seçimlerde AK Parti'den İstanbul Milletvekili aday adayı olmayı düşünen ve görev verilmesi halinde görevden kaçmayacağını belirten Rizeli iş adamı Sandalcı; "Siyasete atılmam konusunda yakın çevrem, dostlarım, sosyal medyadaki takipçilerim ve yakinen tanıdığım siyasi büyüklerimin yoğun bir desteği var. Ancak siyasette, 'Görev İstenmez Verilir' düsturu bizim ilkemizdir. Sonuç ne olursa olsun eğer ülkemize ve milletimize yararlı bir siyasetçi olabileceksek Allah bize nasip etsin" dedi.

KARADENİZLİLERE ÇOK İŞ DÜŞÜYOR

Karadenizlilere hem iş hayatında, hem de siyasi yaşamda çok iş düştüğünü söyleyen İş adamı Sandalcı şunları belirtti; "Devletin ve milletin bölünmez bütünlüğünü koruyarak, ecdadımızın bize emanet ettiği bu kutsal topraklar üzerinde vatan toprağı üzerinde doğulusu, batılısı, güneylisi, kuzeylisi, Karadenizlisi, Akdenizlisi ile hepimiz ezanımızla bayrağımızla özgür yaşamayı sağlamak, aramızdaki her türlü fitneyi fesatı ortadan kaldırmak ve neticede emek veren emeğini alsın çalışan karşılığını bulsun üretenin ürettiğinin karşılığı verilsin nimet kullananlar külfete de katlansın külfete de katlananlar biraz da nimete ulaşabilsin. Bu uğurda biz Karadenizlilere hem iş, hem de siyasi yaşamda çok iş düşüyor"

SUAT SANDALCI KİMDİR?

Rize merkeze bağlı Kırtepe Köyünde (Eski adı Kandava) 1985 yılında dünyaya gelen Suat Sandalcı, ilk, orta ve lise eğitimini Samsun'da tamamladı.

Yakındoğu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümü mezunu olan ve üst düzey yönetim faaliyetleri çerçevesinde iş hayatını sürdüren Suat Sandalcı, evli ve bir çocuk babasıdır.