Rizeli genç yetenek Kadir Fazlıoğlu Bulvarspor'da

TAKİP ET

Çaykur Rizespor alt yapısında yetişen 19 yaşındaki genç yetenek Kadir Fazlıoğlu, 3. Lig ekiplerinden Bulvarspor ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Bölgesel Amatör Lig'den şampiyon olarak bu sezon 3. Lig'de mücadele etmeye hak kazanan İstanbul ekiplerinden Kartal Bulvarspor, Çaykur Rizespor alt yapısında yetişen 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Kadir Fazlıoğlu ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

9 yaşında Rizespor alt yapısında futbola başlayan Kadir Fazlıoğlu, U17 liginde oynadığı sırada sağ çapraz bağını koparmış ve araya pandemi döneminin girmesiyle uzun süre futboldan uzak kalmıştı. Eski gücüne kavuşarak Yeşil-Mavili ekibin U19 takımında geçtiğimiz sezon 17 maçta forma giyen Kadir, toplam 106 maçta Yeşil-Mavili formayı terletmişti.

Takımında asistleriyle göz dolduran genç yetenek 38 tanesi U14 liginde olmak üzere toplamda 62 asist ile arkadaşlarının gollerine katkı sağlarken 19 gole de imza atmıştı.

Yaklaşık 1 ay önce 3. Lig 2. Grupta mücadele edecek olan Bulvarspor ekibinin deneme kampına katılan genç yetenek, teknik ekipten geçer not alarak kendisini 3 yıllığına Kırmızı-Beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.