Rizeli genç öğretmen kazada hayatını kaybetti

TAKİP ET

Rizeli 31 yaşındaki öğretmen Şeyma Güzel Dilmaç, İspir'de meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybetti. 4 yaşındaki kızı, eşi ve kardeşleri ise yaralı.

Bayram tatilini geçirdikleri memleketleri Rize'den yola çıkan Muhammet Dilmaç (34) idaresindeki 53 DT 549 plakalı otomobil, Erzurum'un İspir ilçesi Maden Köprü mevkiinde önüne çıkan traktöre çarpmamak için manevra yapınca kontrolden çıkarak park halindeki kamyona çarptı.

Kaza esnasında otomobil içinde bulunan sürücünün öğretmen eşi Şeyma Güzel Dilmaç (31), olay yerinde hayatını kaybederken sürücü Muhammet Dilmaç ile birlikte araçta bulunan İsmail Dilmaç (32), Büşra Güzel (18) ve Ravza Dilmaç (4) yaralı olarak İspir Devlet Hastanesine kaldırıldılar.

Ağrı'nın Tutak ilçesi Fatih Sultan Mehmet İlkokulu’nda görevli sınıf öğretmeni olduğu öğrenilen Şeyma Güzel Dilmaç'ın Rize Valiliği İdari Hizmet Şube Müdürü Osman Güzel'in de kızı olduğu, eşi Muhammet Dilmaç'ın ise Ağrı'nın Tutak ilçesinden tayinini kısa bir süre önce Rize İl Müftülüğüne aldırdığı öğrenildi.