Rizeli genç futbolcu Emre Vezir Elazığspor ile anlaştı

TAKİP ET

Çaykur Rizespor'un eski alt yapı oyuncularından Emre Vezir, TFF 3. Lig ekiplerinden Elazığspor ile anlaştı.

TFF 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Entegre Solar Elazığspor kulübü, bir dönem Çaykur Rizespor alt yapısında forma giyen ve Yeşil-Mavili kulüple profesyonel sözleşme imzalayan 20 yaşındaki forvet Emre Vezir'i transfer etti.

Çaykur Rizespor'un eski futbolcularından Hasan Vezir'in oğlu olan ve yine bir dönem Yeşil-Mavili formayı giyen, geçen sezona kadar ise alt yapıda antrenör olarak görev alan Muharrem Vezir'in de yiğeni olan Emre Vezir, 2 sezon Rizespor alt yapısında forma giydikten sonra 2021 yılı sezon başında profesyonel sözleşme imzalamıştı. O sezon Zonguldak Kömürspor ekibine kiralık gönderilen Emre, geçen sezon başında Yeşil-Mavili kulüple sözleşmesini karşılıklı olarak feshederek Finlandiya 2. Lig takımı Pargas IF’e transfer olmuştu.

Futbola 11 yaşında Kartalspor alt yapısında başlayan ve 16 yaşında Altınordu alt yapısına transfer olarak burada bir sezon geçirdikten sonra Rizespor alt yapısına dahil olmuştu. Rizespor U19 takımıyla 43 maça çıkarak 5 de gol atan Emre, bir kez de Ziraat Türkiye Kupasında forma giymişti. Emre bu sezon Finlandiya ekibinde ise 9 maçta forma giyerek 2 gol atmıştı.

Ligde 21 puanla 13'üncü sırada yer alan Elazığspor, genç futbolcuyu bonservisiyle birlikte transfer ederek kadrosuna kattı.