Rizeli futbolcu Ufuk Boncukçu çapraz bağ ameliyatı oldu

TAKİP ET

Rizeli futbolcu Ufuk Boncukçu, ön çapraz bağının kopması sonucu yaklaşık 6 ay sahalardan uzak kalacak.

Çaykur Rizespor altyapısında yetişerek profesyonel olan 23 yaşındaki Rizeli Sol Bek oyuncusu Ufuk Boncukçu, bu sezon anlaşma sağladığı Misli.com 3 Lig 1. Grup temsilcisi Artvin Hopaspor'da yaşadığı talihsiz sakatlık sonucu sezonu kapattı.

Ligde 10 Aralık tarihinde Malatya Yeşilyurt Belediyespor deplasman maçının 14'üncü dakikasında yaşadığı sakatlık sonucu oyundan çıkan Ufuk'un, ilk tedavi sürecinde çapraz bağının koptuğu belli olmazken, takımı adına Çankaya FK ve Fatsa Belediyespor maçlarında da görev aldı. 90 dakika görev aldığı son maçının ardından ağrılarının artması sonucu Çaykur Rizespor Kulüp Doktorundan da aldığı destek ile sol ayak ön çapraz bağının koptuğu anlaşılan Ufuk, İstanbul Bahçelievler Aile Özel Hastanesi'nde Prof. Dr. Hilmi Karadeniz tarafından ameliyat edildi.

Tedavisine İstanbul'da devam eden genç futbolcu bu sezonu kapatırken, yeni sezonda hazır olarak tekrar takımına dönmeyi hedefliyor. Genç futbolcu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı; "Yeşilyurt Malatyaspor maçında yaşamış olduğum tahlilsizlik sonuçu ön çapraz bağımdan ameliyat olmuş bulunuyorum. Üzücü bir şekilde gururla giydiğim Hopaspor formasını 2. Devre giyemeyeceğim. Önümüzdeki sezona daha çok çalışarak ve iyi hazırlanarak daha güçlü bir şekilde döneceğim. Bundan kimsenin şüphesi olmasın."