Rizeli antrenörler ilk sınavlarını kayıpsız geçtiler

TAKİP ET

Geçtiğimiz hafta içinde yeni takımlarını çalıştırmaya başlayan Rizeli antrenörler, çıktıkları ilk maçlarını kayıpsız geçtiler.

Geçtiğimiz hafta hoca değişikliklerine giden TFF 2. Lig ekibi Etimesgut Belediyespor Mehmet Ali Karaca ile, TFF 3. Lig ekibi Pazarspor Şevki Tonyalı ile ve yine 3. Lig ekibi Ofspor, Kadir Kar ile anlaşmaya varmıştı. Rizeli Hocalar yeni takımlarıyla çıktıkları ilk sınavlarında haftayı puansız kapatmamış oldular.

Rizeli Teknik Direktör Mehmet Ali Karaca, Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Hasan Kartal'ın da başkanı olduğu bir diğer kulüp olan TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekibi Etimesgut Belediyespor'un başında çıktığı ilk maçta Vanspor deplasmanından 1-1 beraberlikle ayrıldı.

Rizeli Teknik Direktör Şevki Tonyalı'nın bir kez daha çalıştırmaya başladığı TFF 3. Lig 3. Grup ekibi Pazarspor, Nazilli Belediyespor deplasmanından 3-1'lik galibiyetle ayrılarak 3 puanın sahibi oldu.

Bir diğer Rizeli Teknik Direktör olan ve Pazarspor ile yollarını ayırdıktan sonra Ofspor ile anlaşan Kadir Kar ise yeni takımıyla çıktığı ilk sınavında sahasında Fethiyespor karşısında 3-0'lık galibiyet elde ederek 3 puanın sahibi oldu.