Rize, yerel yöneticilerini değiştirme kararı verdi

TAKİP ET

Bekaroğlu, Belediye Başkanı seçildiğinde Rize'de barış, huzur ve kardeşlik ortamı tesis edeceklerini söyledi.

Rize’den gelen taleplere duyarsız kalmayarak aday olduğunu söyleyen Bekaroğlu, Rize’ye gelmeden önce Rize’nin değişim kararını verdiğinin görüldüğünü belirterek, “Rize kararını çoktan vermişti. 10 yıldır Rize’yi yönetenleri değiştirme kararını Rize almıştı. Bizim yaptığımız, bu kararı örgütlemek oldu. Mehmet Bekaroğlu tek başına bir şey yapmadı. Rize zaten bu kararı vermişti ve biz alternatif ortaya koyduk. Şimdi alternatif var. Rize, yerel yönetimde, belediyede bu kibirli insanlara, rantiyecilere mecbur değildir. Ben belediye başkanı seçildiğimde, arkadaşlarımla beraber insanlarla eşit ilişkiler kuracağız” dedi.

TOPRAKTAN GELDİK TOPRAĞA GİDECEĞİZ

“Biz insanız, insan topraktandır, hepimiz Adem’in çocuklarıyız. Adem de topraktan gelmiştir. Topraktan geldik toprağa gideceğiz. Biz büyüklenmeyiz, insanlarla eşit ilişkiler kurarız. Bizim için simitçi de hamsi satan da esnaf da işadamı da; herkes insandır” diye konuşan Saadet Partisi Rize Belediye Başkan adayı Prof.Dr. Mehmet Bekaroğlu, herkese eşit ve adaletli davranacağını, belediye başkanı seçildiğinde Rize’nin rahatlayacağını, kardeşliği, barışı ve huzuru tesis edeceklerini söyledi.

Sadece bunun bile Rize için büyük bir kazanım olacağını, barış ve huzur ortamında çok işler yapacaklarını ifade eden Bekaroğlu, şunları söyledi: “Biz belediye olarak insanların önünü açacağız. Belediye birikim yapma, milletten toplanan paraları yandaşlara dağıtma, rant paylaştırma, oraya gelip kibirlenme, büyüklenme, hükmetme yeri değildir. Belediye hizmet yeridir. Bir şehirde yaşayan insanlar, huzur ister, iyi hizmet ister, rahat ulaşım ister, temiz su ister, elektrik ister, doğalgaz ister. Belediyenin görevi de bunları en ucuz şekilde, en iyi şekilde ve sürekli olarak insanlara ulaştırmaktır. Biz onu yapacağız.”