Rize Valisi Kemal Çeber, genç hafız adayı Ömer'in davetini kırmadı

TAKİP ET

Rize Valisi Kemal Çeber, kendisini eğitim aldığı kursa davet eden hafız adayı genç Ömer Talha Erdugan'ın davetini kırmadı.

Rize Valisi Kemal Çeber, eşi Neslihan Ayan Çeber ile birlikte Rize Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencisi Ömer Talha Erdugan’ın daveti üzerine babasının görev yaptığı Felenksu Camii Kur’an Kursu’nda kendisini ve hafızlık eğitimi gören öğrencileri ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette kurs yetkililerinden yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler alarak öğrencilerle de bol bol sohbet eden Vali Çeber yaptığı açıklamada, hem okula gidip hem de hafızlık eğitimi alan öğrencilerin ortaya koydukları azim ve çalışmalarından dolayı tebrik ederek, "Geleceğimizin teminatı çocuklarımız hem pozitif bilimlerde hem de dini bilgiler konusunda donanımlı yetişerek milli, manevi ve kültürel değerlerini bilen bireyler olarak ülkemizin geleceğini şekillendireceklerdir. Bu amaçla biz hem okullarımızı hem de Kur'an kurslarımızı takip ederek, kendilerine ne türlü katkılar sunabileceğimizi değerlendiriyoruz ve imkânlar çerçevesinde yardımcı olmaya çalışıyoruz” dedi.

Vali Çeber, Kur’an Kursu ziyareti sonrasında kendisini kursa davet eden Ömer Talha Erdugan’ın evine de konuk olarak ailesiyle tanıştı.