Rize Vakfı bir kez daha Orhan Keçeli'ye emanet

TAKİP ET

Kaç yılı bulan hazırlık sürecinden sonra 1987'de Pera Palas'ta ki son toplantıda 200 kurucu ile kurulma kararı alınmasının ardından 1989'da resmen kurulan Rize Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Vakfının 15. Olağan Genel Kurulu, 7 Nisan 2018 Cumartesi günü vakfın Sarıyer Çayırbaşı'ndaki Sosyal Tesislerinde yapıldı.

Önceki genel kurullarda olduğu gibi Vakfın sosyal tesislerinde bir araya gelen Rizeliler güne havanın da güzel olmasıyla bahçede sohbetlerin yapıldığı, özlemlerin giderildiği bir kahvaltıyla başladılar. Ancak günün Cumartesi olması ve deniz odası seçimleri nedeniyle denizcilik sektöründen üyelerin katılamaması nedeniyle genel kurulun öncekilere göre daha az sayıda konukla sınırlı olduğu gözlerden kaçmadı.

Öncekilerde olduğu gibi Muharrem Keçeli’nin Divan Başkanlığını yaptığı Genel Kurulda, kurucu başkan merhum Ziya Kalkavan’dan bayrağı devir almış olan Orhan Keçeli (81), bir dönem daha başkanlık sorumluluğunu üstlendi.

Sayın Keçeli her dönem olduğu gibi bu kez de 30 kişilik Yönetim Kurulunda 9 yeni isme yer verdi. Adnan Ekşioğlu, Şenol Morgül, Şeref Keçeli, Serpil Sarı, Ahmet Yavuz, Nazire Kavran Ayışığı, Metin Yılmaz, Emrullah Gözcü ve Erkan Hacıfazlıoğlu.

Orhan Keçeli’nin 2018- 2020 dönemi için belirlediği ve açık oylama ile belirlenen Rize Vakfının yönetim kurulu üyelikleri devam eden üyeleri de aşağıdaki isimlerden oluşuyor. 

Orhan Keçeli, Mahmut Ekşi, Sedat Tavukçuoğlu, Cengiz Kaptanoğlu, Rıdvan Kartal, Sıtkı Mataracı, Hüseyin Avni Sipahi, Engin Baltacı, Mehmet Akdağ, İshak Koçoğlu, Ahmet G Ketenci, Pınar Türenç, Muhammed Şahin, Abdurrahim Albayrak, Murat K Gümüş, Turhan Saraloğlu, Özcan Sümer, Temel Eryılmaz, Onur Yavuz, Mustafa Saral, Çetin Taşkent.