Rize Türk Telekom Spor Lisesi yarı finale hazır

TAKİP ET

Okul Sporları Gençler Futbol Yarı Final Grubuna yükselen Rize Türk Telekom Spor Lisesi, yarı final maçları için Amasya'ya gitti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Sporları Futbol Gençler Çeyrek Final Müsabakalarında geçtiğimiz günlerde Rize'de rakiplerini namağlup yenerek Yarı Finale yükselen Rize Türk Telekom Spor Lisesi Futbol Takımı, yarı final müsabakaları için Amasya iline gitti.

8 il merkezinde toplam 32 takımın katıldığı Yarı final müsabakalarında Ankara, Çorum, Gaziantep, Iğdır, İstanbul, Ordu ve Samsun illerinden gelen okul takımlarıyla Final için mücadele edecek olan Rizeli futbolcuların ilk rakibi 22 Mart Perşembe günü saat 16.00'da Çorum Spor Lisesi olacak. Rizeli Gençler ikinci maçında Gaziantep Lisesi okul takımıyla mücadele edecek ve son maçında ise Ankara Mehmet Rüştü Uzel Temel Lisesi okul takımıyla karşı karşıya gelecekler. Yarı final maçlarında gruptan çıkan 8 takım ise final turuna yükselecek.

Hasan Gayrim ve Alkan Demir yönetimindeki Rize Türk Telekom Spor Lisesi takımı, Mete Delibalta ve Muhammet Güzelyurt ile birlikte Çaykur Rizespor altyapısında da futbol oynayan Alperen Eskiçırak, Rıza Berktaş, Batuhan Mert, Uluhan Alan, Mehmet Kerem Birinci, Berkay Sandıkçı, Furkan Gür, Zeki Furkan Kayalı, Ahmetcan Çetin, Doğukan Karafazlı, Emre Korkmaz, Sergen Bostan, Musa Yetimoğlu, Emirhan Demircan ve Murat Bayrak’dan oluşuyor.

İlgili Haber

Rize Türk Telekom Spor Lisesi namağlup yarı finalde