Rize Ticaret Borsası'na A Sınıfı Akreditasyon Belgesi

TAKİP ET

Rize Ticaret Borsası (RTB), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından A Sınıfı Akreditasyon Belgesi almaya hak kazandı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne ait İkiz Kuleler'de düzenlenen törene Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve TOBB Yönetim Kurulu Sayman Üyesi ve Akreditasyon Kurul Başkanı Faik Yavuz katıldı.

Akreditasyon Sertifika Töreni’nde Rize Ticaret Borsası adına A Sınıfı Akreditasyon Belgesini, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erdoğan, Meclis Başkanı Resul Okumuş ve Genel Sekreteri İsmail Kocaman aldı.

Törende konuşan TOBB Akreditasyon Kurulu Başkanı Faik Yavuz, dünyadaki tüm oda yapılarını inceleyerek akreditasyon sistemini Türkiye'ye getirdiklerini ifade ederek toplamda 269 oda ve borsanın akredite olduğunu, 365 oda ve borsayı akredite etmeyi hedeflediklerini belirtti.

Tören hakkında görüş bildiren Borsa Başkanı Erdoğan, 2012 yılında akredite olduklarını, A Sınıfı Borsa unvanıyla Rize’ye hizmet verdiklerini belirtti. Türkiye’nin A sınıfı sayılı Borsalarından biri olarak bu hizmet anlayışıyla çalışmalarına tüm hızıyla devam edeceklerini, kendilerine destek veren üyelerine teşekkür ettiğini söyledi.