Rize SMMMO yönetiminde görev dağılımı yapıldı

TAKİP ET

Rize Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (Rize SMMMO) yeni yönetiminde görev dağılımı yapıldı.

28-29 Mayıs 2022 tarihlerinde yapılan Rize Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası seçimli 24 Olağan Genel Kurulunda 2 aday yarışmış ve kazanan Davut Billgin olmuştu.

Birben başkanlığında ilk toplantısını gerçekleştiren Rize SMMMO'da yeni yönetim kurulunda görev dağılımı yapıldı.

Rize Defterdarı Mehmet Doğan ve Artvin Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Serdar Yazgan'ın konuk olarak katıldığı toplantıda Bilgin'in Başkan yardımcılığına ve saymanlığa Hüsamettin Albayrak, Oda Sekreterliğine Mustafa Kulaksız, yönetim kurulu üyeliklerine ise Nurten Atagün Topal ve Engin İstif seçildi.

Ayrıca Denetleme Kurulu Başkanlığına Esra Kuleli, üyeliklere Fatih Uzun ve Riza Köse,
Disiplin Kurulu Başkanlığına Nusret Mete, Başkan Yardımcılığına İsmail Demir, Raportör üyeliklere Sevil Papaker ve Nevzat Yazar, disiplin kurulu üyeliğine Ahmet Balcı,
Birlik genel kurul delegeliklerine; Muammer Berberoğlu, Ali Fuat Çakmakçı, Kemal Acar, Hayrettin Mete, Lale Parıltı ve Nurten Atagün Topal seçildi.

6 yıl oda başkanlığı görevinde bulunan Ali Fuat Çakmakçı'ya teşekkür plaketi verilen toplantıda konuşan Başkan Davut Bilgin, yeni dönemde birlik ve beraberlik içerisinde üye odaklı ve katılımcı bir yönetim anlayışı benimseyeceklerini ifade etti.