Rize SMMMO'da Davut Bilgin başkan adaylığını açıkladı

TAKİP ET

Rize Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Genel Kurulunda Başkanlığa Davut Bilgin aday oldu.

Rize Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın (Rize SMMMO)  28-29 Mayıs tarihlerinde yapılacak Seçimli Genel Kurulunda Oda Genel Sekreterliği görevinde bulunan Davut Bilgin, başkanlığa adaylığını açıkladı.

Mevcut Başkan Ali Fuat Çakmakçı’nın iki dönem süresinin sona ermesi ile yeni dönemde Başkanlık yarışında olacağını belirten Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Davut Bilgin, Rize SMMMO'nun bu güne kadar her kurulunda görev aldığını hatırlatarak, "Bu sürede edindiğim tecrübe, birikim ve donanımımı önümüzdeki dönemde mesleğin gelişimi, meslek mensubu arkadaşlarımın saygınlığı ve itibarı için kullanacağım." dedi.

Meslektaşlarının ve mesleğin sorunlarını bildiğini belirten Bilgin, "Oluşturacağımız istişare kurulu ile belirleyeceğimiz çözüm önerilerini odamız ve üst birliğimiz TÜRMOB işbirliği ile ilgili kurumlar nezdinde en kısa sürede çözülmesi için gayret göstereceğim. Bölgemizin ve ilimizin sosyo ekonomik gelişmesiyle ilgili görüş ve önerilerimizi her platformda dile getirerek takipçisi olacağım. Mesleki konularla ilgili paydaşımız olan kamu idareleri, üniversite ve sivil toplum örgütleriyle iş birliği içerisinde olacağım. Gerek meslektaşımızın ve meslek adayı stajyerlerimizin, gerekse vergi mükelleflerinin bilgilendirilmesi amacıyla eğitim, seminer, panel ve çalıştaylar düzenlemeyi planlamaktayım." şeklinde konuştu.