Rize SMMMO'da 'Bilirkişilik Temel Eğitimi' başvuruları başladı

TAKİP ET

Rize Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (Rize SMMMO) tarafından düzenlenecek olan Bilirkişilik Temel Eğitimi için başvuru takvimi belirlendi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Rize SMMMO Başkanı Ali Fuat Çakmakçı, 2018 yılı 2. dönem Bilirkişilik Temel Eğitimi başvurularının 01-12 Ekim tarihleri arasında yapılabileceğini belirtti.

Başkan Çakmakçı, başvuru sayısına göre düzenlenecek eğitimler için meslek erbaplarının 850 TL eğitim ücreti yatırmaları gerektiğini ifade ederek, "Eğitim ücreti; http://bilirkisilik.tesmer.org.tr adresi üzerinden yapılacak başvuru sırasında, kredi kartı ile online olarak ödenebileceği gibi Türkiye İş Bankası Ankara Dikmen Şubesi 4248-0891524 (IBAN NO: TR07 0006 4000 0014 2480 8915 24) nolu hesaba da ödenebilecektir. Ödemenin banka hesabına yapılması durumunda başvuru işlemi ödemenin yapılmasını takiben bir iş günü sonra yapılabilecektir." dedi.

Başvuruların yeterli sayıya ulaşmaması halinde, eğitimlere katılmak isteyen adayların yakın illerdeki eğitimlere de katılabileceklerini ifade eden Başkan Çakmakçı, bu alternatifi seçmeyen adayların başvuru bedellerinin iadesini talep edebileceklerini vurguladı.