Rize Şimal AVM'de yer alan firmalar eleman arıyor

TAKİP ET

Yakında açılacak olan Rize Şimal AVM'de hizmet verecek olan mağazalar, iş ilanlarını yayınlamaya başladı.

17 Nisan tarihinde açılması planlanan Rize Şimal AVM'de çalışmalar tüm hızıyla devam ederken AVM içerisinde hizmet verecek olan ulusal firmalar da eleman alımı için ilanlarını yayınlamaya başladı.

İçerisinde 30 bin metrekare kullanılabilir alan, 65 bin metre karede bin 512 araç kapasiteli üç katlı otopark ile birlikte dünyaca ünlü markaların yer alacağı Rize Şimal AVM'de yaklaşık 700 kişinin istihdam edilmesi planlanıyor.

AVM içerisinde yer alacak mağazaların bazıları yenibiris.com, secretcv.com ve kariyer.net gibi insan kaynakları siteleri üzerinden eleman ilanlarını yayınlamaya başladılar. Bu sitelere üye olan adaylar, oluşturacakları CV'ler ile iş başvurusunda bulunabiliyorlar.

Yayınlanan bazı ilanlara göre, Rize Şimal AVM'de hizmet verecek olan Yves Rocher isimli kozmetik firması Mağaza Müdürü arıyor. Altınbaş Kuyumculuk Mağaza Müdür Yardımcısı ve Satış Danışmanı arıyor. Sport in Street firması Mağaza Müdürü ve Mağaza Şefi arıyor. Karaca Züccaciye, Pidem Restorant, Penti İç Giyim, Suwen gibi firmalar Mağaza Müdürü ararken, ebebek, Watsons, Lescon, Defacto firmaları da Satış Danışmanı arayan firmalar arasında yer alıyor.

İlgili Haber

Rize Şimal AVM'nin açılış tarihi belli oldu