Rize Sağlık Meslek Lisesi Altuğ Verdi'yi unutmadı

TAKİP ET

Rize'de oynanan Okullar Arası Futsal Ligi maçında, Rize Sağlık Lisesi öğrencileri karşılaşma öncesinde üzerlerinde Şehit Emniyet Müdürü Altuğ Verdi t-şörtleri ile ısınmaya çıktılar.

Rize Sağlık Meslek Lisesi ile Çayeli Sağlık Meslek Lisesi Futsal takımları arasında oynanan maç 3-1 Çayeli takımının galibiyetiyle sona ererken karşılaşma öncesinde Rize Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri anlamlı bir davranışta bulundu.

11 Aralık 2018 tarihinde makamında uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit olan Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi, tüm Rize’nin olduğu gibi öğrencilerin de kalplerine girmişti. Şehit düşmeden iki gün önce Teknoloji Bağımlılığı Tiyatro oyununu sahneleyen öğrencilere Ovit Yaylasında mangal ve Off-Road keyfi hediye eden Altuğ Verdi, bu organizasyona katılan öğrenciler tarafından unutulmadı.

Rize Sağlık Meslek Lisesi 11-B sınıfı öğrencisi Burak Kalkan, kendilerine unutulmaz bir gün yaşatan ve iki gün sonra silahlı saldırı sonucu şehit düşen Emniyet Müdürü Altuğ Verdi anısına arkadaşlarıyla bir araya gelerek, oynayacakları futsal maçı öncesinde, üzerlerinde “Şehit Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi, Rize Sağlık Seni Unutmayacak” yazılı tşörtler giyerek ısınmaya çıktılar.

Okul Müdürü Mine Hacıömeroğlu, öğrencilerinin bu anlamlı düşüncelerinin kendilerini çok mutlu ettiğini dile getirerek tüm öğrencilerine teşekkür etti.